Keystone logo
University of Salford MA Public Relations en Digitale Communicatie
University of Salford

MA Public Relations en Digitale Communicatie

Manchester, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 16.380 / per year *

Op de campus

* voltijd internationale studenten; Thuisstudenten £ 8.820 per jaar

Invoering

Wil je de technische en redactionele vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om te slagen op de moderne werkplek voor digitale communicatie? Van reputatiemanagement tot contentcreatie, onze masteropleiding Public Relations en Digitale Communicatie voorziet je van de tools en training die je nodig hebt om je professionele carrière te starten.

Tijdens deze cursus leer je over de geschiedenis en oorsprong van PR, evenals de ethische implicaties die verband houden met de media-industrie. U krijgt inzicht in wat PR-campagnes inhouden, naast het ontwikkelen van een portfolio met werk dat kan worden gebruikt om uw vaardigheden aan te tonen en uw inzetbaarheid te vergroten.

Naarmate je cursus vordert, doe je een schat aan praktische ervaring op door je praktische vaardigheden op het gebied van storytelling-methoden aan te scherpen en deel te nemen aan stages in de sector bij een reeks bedrijven – die allemaal onmiddellijke waarde bieden voor toekomstige werkgevers.

Bovendien betekent het studeren voor een masterdiploma in public relations en digitale communicatie aan Salford dat je de kans krijgt om te netwerken met creatieven uit de praktijk op onze opwindende MediaCity-campus.

Je zal:

  • Studeer op onze MediaCity-campus, de thuisbasis van het noordelijke hoofdkantoor van mediaorganisaties zoals BBC en ITV
  • Leer van experts in het veld en doe praktijkervaring op via stages in de sector
  • Beheers de digitale vaardigheden en kennis die zeer gewild zijn op de digitale werkplek van vandaag
  • Afgestudeerd met een sterk portfolio aan werk dat kan worden gebruikt voor werk of verdere studie

Ideale studenten

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Over de school

Vragen