Keystone logo
University of Salford MA Montage voor tv, film en digitale media
University of Salford

MA Montage voor tv, film en digitale media

Manchester, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 16.380 / per year *

Op de campus

* voltijd internationale studenten; Thuisstudenten £ 8.820 per jaar

Invoering

Vaardige montage vormt de kern van elke succesvolle televisieproductie, maar met deze master Editing voor tv, film en digitale media krijgt u veel meer dan alleen het vermogen om visueel materiaal effectief te bewerken. Als je op zoek bent naar de mogelijkheid om je verhalende, technische en samenwerkingsvaardigheden te ontwikkelen in de context van televisieproductie, dan is dit de cursus voor jou.

Als onderdeel van deze masteropleiding redactie werk je samen met je medestudenten om de praktische ervaring op te doen die nodig is om een professionele carrière in de media-industrie te starten. Door middel van een reeks lezingen, seminars en tutorials doe je praktische ervaring op met het pitchen van je ideeën aan zowel academisch personeel als praktijkmensen uit de industrie, waarbij je je creatieve en kritische vaardigheden ontwikkelt door middel van toegepaste theorie en praktisch werk.

En wat is een betere plek om te studeren? Je hebt niet alleen toegang tot de modernste faciliteiten op de campus, maar je bent ook dicht bij een hele reeks gerenommeerde mediaorganisaties in de steden Salford en Greater Manchester. Bovendien leer je van academisch personeel dat toonaangevend is in hun vakgebied, maar ook van experts uit de sector met een schat aan praktijkervaring.

Je zal:

  • Krijg toegang tot onze industriestandaard tv-productiefaciliteiten als onderdeel van onze MediaCity-campus
  • Ontwikkel uw postproductievaardigheden tot een professionele standaard
  • Pas uw kennis toe op live briefings en plaatsingen in de sector
  • Afgestudeerd met een sterk werkportfolio

Ideale studenten

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Voorzieningen

Over de school

Vragen