Keystone logo
University of Salford MA Modezaken en Marketing
University of Salford

MA Modezaken en Marketing

Manchester, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2024

GBP 16.380 / per year *

Op de campus

* voltijd internationale studenten; Thuisstudenten £ 9.450 per jaar

Invoering

MA Fashion Business and Marketing stelt u in staat de grondbeginselen van strategische promotie en verkoop te leren en te testen. Deze cursus biedt de mogelijkheid om een live businessplan te maken en u wordt ondersteund bij de ontwikkeling en lancering van dat bedrijfsidee.

Deze cursus begeleidt je om een ethische leider te worden in modezaken en marketing. Je leert hoe je wendbaar en bedreven kunt worden in het voldoen aan de behoeften van consumenten en tegelijkertijd duurzaamheid kunt bevorderen.

Studeren aan een bekroonde modeafdeling, inclusief lovende kritieken tijdens de London Graduate Fashion Week en presentaties van studentenwerk in Parijs en New York.

U profiteert van specialisten in mode en business. Manchester, Salford en het bredere noordwesten bieden een levendige commerciële modeomgeving waarin je essentiële vaardigheden en kennis kunt leren en toepassen.

Je zal:

  • Leer essentiële zakelijke en marketingvaardigheden
  • Maakte kennis met de hedendaagse mode-industrie en kreeg inzicht in commerciële modepraktijken internationaal en in het Verenigd Koninkrijk
  • Krijg de mogelijkheid om uw eigen bedrijf of startende onderneming te ontwikkelen

Ideale studenten

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Over de school

Vragen