Keystone logo
University of Salford MA Inlichtingen- en veiligheidsstudies
University of Salford

MA Inlichtingen- en veiligheidsstudies

Manchester, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2024

GBP 16.380 / per year *

Op de campus

* voltijd internationale studenten; Thuisstudenten £ 8.820 per jaar

Invoering

Inlichtingen- en veiligheidsgerelateerde kwesties zijn nog nooit zo belangrijk geweest. Nu er steeds vaker terroristische aanslagen plaatsvinden in Europa, de VS en het Midden-Oosten, werken overheden harder dan ooit tevoren om mensen veilig te houden. Klinkt dat interessant? Onze master in inlichtingen- en veiligheidsstudies geeft je de vaardigheden die je nodig hebt om een verschil te maken op dit gebied.

Met een reeks modules die gericht zijn op hoe Groot-Brittannië historisch gezien heeft gereageerd op bedreigingen van de interne veiligheid, plaatst deze MA Intelligence and Security Studies opleiding deze kwesties in hun historische en culturele context en laat je kennismaken met de conceptuele hulpmiddelen die nodig zijn voor serieus intellectueel onderzoek.

Dit is de langstlopende niet-gouvernementele postdoctorale opleiding in het Verenigd Koninkrijk op het gebied van hedendaagse inlichtingen- en veiligheidskwesties.

We hebben een samenwerkingsverband met Grey Dynamics, een particulier inlichtingenbureau dat apolitieke analyses biedt over onderwerpen als veiligheid, geopolitiek, defensie en spionage. MAISS-studenten komen in aanmerking voor deelname aan het stageprogramma van Grey Dynamics.

Je zal:

  • Leer van een team van academici die erkende, gepubliceerde experts zijn op hun vakgebied
  • Actuele gebeurtenissen uit de praktijk bestuderen die van internationaal belang zijn
  • Verwerf de kennis en overdraagbare vaardigheden die werkgevers in de inlichtingen- en veiligheidssector wensen

Ideale studenten

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen