Keystone logo
© BIMM University
University of Roehampton London

University of Roehampton London

University of Roehampton London

Invoering

Welkom bij de Universiteit van Roehampton

We veranderen levens door onze studenten te helpen het vertrouwen, de kennis en de waarden te ontwikkelen die ze nodig hebben voor een succesvol en bevredigend leven. We produceren onderzoek van wereldklasse dat ons helpt de wereld te begrijpen en ten goede te veranderen.

Onze campus

We hebben een prachtige 54 hectare grote parkcampus, met historische gebouwen naast moderne, geavanceerde voorzieningen, waaronder een gloednieuwe, ultramoderne bibliotheek. Onze campus helpt ons onze studenten een hechte gemeenschap te bieden en een vredige omgeving om te studeren en te leven.

Onze groene campus ligt in het hart van Zuidwest-Londen, dicht bij Putney en Hammersmith en binnen handbereik van centraal Londen. Studeren bij ons geeft je het beste van twee werelden: het gemeenschapsgevoel van een traditionele universiteitscampus, met de cultuur en het nachtleven van een van de grootste steden ter wereld.

121447_121342_GroveHouse.jpg

Waarom Roehampton?

Wanneer je lid wordt van Roehampton ...

 • je wordt verwelkomd in een hechte gemeenschap, geen onpersoonlijke instelling
 • je wordt onderwezen door academici die gepassioneerd zijn over wat ze onderwijzen en experts zijn in hun vakgebied
 • je studeert op een prachtige campus die je zal inspireren
 • je maakt deel uit van een 175-jarige geschiedenis en traditie waar je trots op zult zijn

Terwijl je bij ons studeert ...

 • je zult je vaardigheden ontwikkelen en meer zelfvertrouwen krijgen in waar je toe in staat bent
 • je krijgt de kans om betrokken te raken, nieuwe interesses te vinden en je vaardigheden te ontwikkelen buiten je academische studies
 • je kunt bepalen hoe we de universiteit leiden, via onze studentencommissies en leiderschapsrollen
 • uw opvattingen zullen invloed hebben op de manier waarop u wordt onderwezen en de services die voor u beschikbaar zijn

Wanneer je afstudeert met een Roehampton-graad ...

 • je zult meer zelfvertrouwen hebben in je vaardigheden en uitgerust zijn om de carrière die je wilt voort te zetten
 • je zult zeer inzetbaar zijn, in staat om je aan te passen aan uitdagingen die je tegenkomt en in staat zijn om te werken met mensen uit alle lagen van de bevolking
 • je wordt lid van ons groeiend alumninetwerk, dat over de hele wereld woont en werkt, wat betekent dat je altijd deel blijft uitmaken van de Roehampton-gemeenschap.


Je voorbereiden op de werkplek en op het leven

Onze inspirerende lezingen werken aan de top van hun onderwerpen en zijn gepassioneerd over wat ze onderwijzen. Je zult tijdens je studie echte problemen aanpakken en de vaardigheden opdoen die werkgevers willen.

Je zult de kwaliteiten ontwikkelen - creativiteit, aanpassingsvermogen en vertrouwen - die je zullen helpen je voor te bereiden op je carrière en de werkplek van morgen.

Wij geloven ook dat een universitaire ervaring meer doet dan je voorbereiden op een succesvolle carrière. Studeren bij Roehampton zal je helpen een zelfverzekerde, afgeronde persoon te worden, met de mogelijkheid om met mensen van alle achtergronden te werken en uitgerust voor elke richting die je in het leven kiest.

Je krijgt tijdens je studie kansen om lid te worden van een van onze bloeiende studentenverenigingen, sport en muziek te spelen, vrijwilligerswerk te doen en het meeste uit je tijd bij ons te halen.

Locaties

 • London

  Roehampton Lane, SW15 5PU, London

Vragen