Keystone logo
© BIMM University
University of Roehampton

University of Roehampton

University of Roehampton

Invoering

We hebben een parkachtige campus, met geweldige faciliteiten, midden in het zuidwesten van Londen. Als je bij ons studeert, krijg je het beste van twee werelden: het gemeenschapsgevoel en de veiligheid van een traditionele universiteitscampus, met de kansen op werk, de cultuur en het nachtleven van een van de grootste steden ter wereld.

Waarom Roehampton?

We veranderen levens door onze studenten te helpen het vertrouwen, de vaardigheden en het aanpassingsvermogen te ontwikkelen die ze nodig hebben voor een succesvolle carrière en een bevredigend leven.

Carrièregestuurd onderwijs

Onze cursussen zijn gemaakt om uw carrière een voorsprong te geven, met stages, onderwijs van experts uit de industrie en uitstekende ondersteuning. We zijn gerangschikt als de beste moderne universiteit in Londen (Times Good University Guide 2022).

Studentenondersteuning

We hebben een uitstekende loopbaanservice, een bibliotheek van wereldklasse en veel studieondersteuning. We bieden ook welzijn, geestelijke gezondheid en financiële steun.

Studentenleven

Sluit je aan bij 50+ verenigingen. Speel sport, muziek en esports. Lees meer over onze hogescholen en sociale ruimtes, onze locatie in Londen en de kans om in het buitenland te studeren.

pendelende studenten

We ontwerpen onze diensten en onderwijs om aan uw behoeften te voldoen. Dit omvat gratis parkeren op de campus, een gratis busdienst, een uitstekende locatie in Londen en forensvriendelijke dienstregelingen.

accommodatie

We kunnen accommodatie voor alle nieuwe studenten garanderen en hebben enkele van de meest betaalbare opties in Londen.

Internationale studenten

We hebben een gemeenschap van studenten uit meer dan 140 landen. Lees meer over de ondersteuning die we bieden, inclusief beurzen en huisvesting.

Onderzoek

Bij Roehampton ontwikkelen we ideeën die ons helpen onze wereld te begrijpen. Met internationale reikwijdte informeert ons onderzoek het beleid, verrijkt het de cultuur en verbetert het het leven van mensen.

Korte cursussen en CPD

Ontwikkel je vaardigheden, carrière of vind nieuwe interesses met onze specialistische en algemene korte cursussen.

Alles doen wat we kunnen om het leven van onze studenten in Roehampton te ondersteunen

Bij Roehampton kunnen we alle nieuwe studenten de mogelijkheid bieden om in accommodatie te wonen op onze prachtige parkachtige campus, inclusief betaalbare en hoogwaardige opties.

We bieden beurzen aan, bieden financiering voor ontberingen en helpen je advies te vinden over het beheren van je financiën terwijl je studeert.

We bieden je volop mogelijkheden om mee te doen, door vrijwilligerswerk te doen, te sporten of muziek te spelen, of lid te worden van een van onze vele actieve studentenverenigingen.

Waarom op de campus wonen?

 • Onze studentenhuizen bevatten enkele van de voordeligste en meest betaalbare opties in Londen
 • Al onze privé en beveiligde kamers bevinden zich op de campus, met 24/7 beveiliging en tal van horecagelegenheden en winkels om uit te kiezen op de campus en lokaal
 • We kunnen tegemoetkomen aan een reeks speciale verzoeken, waaronder 'stille' flats, flats voor hetzelfde geslacht en flats voor postdoctorale studenten.
 • Naar aanleiding van COVID-19 hebben we ook volop nieuwe maatregelen genomen om onze huisvesting komend studiejaar zo veilig mogelijk te maken. Lees hier meer.
 • Wanneer u zich aanmeldt, zal ons toegewijde accommodatieteam u helpen te vinden wat u zoekt, advies en ondersteuning te geven en u te helpen zich te vestigen
 • Wanneer je bij ons komt, wordt je verzorgd door je vriendelijke College-personeel, waaronder toegewijde bewakers en flatvertegenwoordigers
 • We zijn ideaal gelegen in het zuidwesten van Londen, dicht bij Putney, Clapham en binnen handbereik van het centrum van Londen
 • We hebben een gratis, toegewijde studentenbusdienst naar Barnes Station en Wimbledon, faciliteiten voor fietsenstalling op de campus en fietsen te huur
 • We bieden een kamergarantie voor nieuwe studenten die een kamer aanvragen (deadlines zijn van toepassing) en het recht om om welke reden dan ook van gedachten te veranderen. Volledige details van de deadlines voor beide staan in onze 'accommodatiegarantie' hieronder.

Studiemogelijkheden in het buitenland

Bijna al onze studenten hebben de mogelijkheid om als onderdeel van hun studie in het buitenland te studeren. Als je ervoor kiest om je bij ons aan te sluiten en je zit op een deelnemend programma, krijg je de kans om te studeren bij een van onze wereldwijde universitaire partners.

Onze partnerinstellingen zijn over de hele wereld gevestigd en omvatten momenteel universiteiten in New York en Californië in de VS; Melbourne en Sydney in Australië, en in steden in Canada, China, Zuid-Amerika en continentaal Europa.

Studeren in het buitenland heeft een groot aantal voordelen, waaronder het helpen ontwikkelen van nieuwe vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid, het verkrijgen van zelfvertrouwen en onafhankelijkheid, het maken van nieuwe vrienden en het ontdekken van nieuwe culturen en nieuwe taalvaardigheden.

Als je deelneemt aan een uitwisselingsprogramma, zijn er geen nieuwe collegegeldkosten en kom je thuis van je internationale studie met studiepunten voor je diploma.

Campusfuncties

  toelatingen

  Locaties

  • London

   Roehampton Lane, SW15 5PJ, London

   Vragen