Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Rio Grande

University of Rio Grande

University of Rio Grande

Invoering

De University of Rio Grande (URG), opgericht in 1876, is een onafhankelijke vierjarige, uitgebreide universiteit die programma's aanbiedt variërend van certificaten tot het masterniveau. In het verleden zijn veel van de afgestudeerden in het onderwijs begonnen. Tegenwoordig bereiden velen zich voor op een loopbaan in het bedrijfsleven en de openbare dienst, evenals op het beroep van leraar. Tijdens zijn geschiedenis was de University of Rio Grande (spreek uit Rye-oh) soms een confessionele universiteit, een tweejarige universiteit, een zelfhulpstudent aan het werk en een vierjarige liberale kunstacademie.

Rio Grande Community College (RGCC), opgericht in 1974, biedt een breed scala aan diensten, waaronder loopbaanprogramma's, overdrachtsprogramma's voor associate degree en permanente educatieprogramma's. Het Community College versterkt de filosofie en geschiedenis van de universiteit om zinvol, betaalbaar onderwijs en diensten beschikbaar te maken voor iedereen die hiervan kan profiteren.

De University of Rio Grande en Rio Grande Community College vertegenwoordigen een uniek huwelijk tussen openbaar en particulier onderwijs, tussen carrière en vrije kunsten, en tussen jongere en oudere studenten. Hetzelfde personeel, dezelfde faculteit en dezelfde faciliteiten ondersteunen zowel de particuliere universiteit als de Community College-programma's. Studenten van de Community College-programma's hebben de mogelijkheid om zich in te schrijven voor cursussen en programma's voor vrije kunsten. Studenten in liberal arts-programma's hebben de mogelijkheid om cursussen en programma's voor loopbaanonderwijs te ervaren.

Door middel van een contract tussen URG en RGCC kunnen inwoners van Ohio in hun eerste twee jaar van hun werk op de universiteit profiteren van het collegegeld van openbare hogescholen om associate graden te behalen in kunst of loopbaanonderwijs. Studenten hebben de mogelijkheid om door te gaan naar een baccalaureaat aan de University of Rio Grande of over te stappen naar een andere instelling om een vierjarige opleiding te behalen.

Locaties

  • Rio Grande

    North College Avenue,218, 45674, Rio Grande

    Vragen