Keystone logo
University of Portsmouth

University of Portsmouth

University of Portsmouth

Invoering

We zijn er trots op een frisse wind te zijn in de academische wereld - een plek waar iedereen de steun krijgt die ze nodig hebben om het beste uit zichzelf te halen. We zijn altijd aan het ontdekken. We passen niet in de mal, we breken hem. Net zoals de wereld blijft bewegen, doen wij dat ook.

We zijn nauw betrokken bij onze lokale gemeenschap en we brengen onze ideeën naar de wereldmarkt. We werken samen met bedrijven, de industrie en de overheid om de koers uit te zetten voor een betere toekomst. En we onderwijzen en transformeren de levens van onze studenten om hen te helpen hun potentieel te bereiken. We onderscheiden ons, niet alleen in het VK, maar ook in de wereld. We blinken uit in onderzoeksgebieden van kosmologie en astrofysica tot cyberveiligheid, forensisch onderzoek en sportwetenschap. Sinds de eerste dag dat we onze deuren openden, hebben we naar de toekomst gekeken. En we zijn er om u te helpen het vorm te geven.

Campusfuncties

  toelatingen

  Visum vereisten

  Als internationale student heb je een visum nodig om in het VK te studeren. Er zijn een paar verschillende soorten visa verkrijgbaar bij de Britse overheid, maar het type dat u normaal gesproken nodig heeft, is een studentenvisum.

  Met dit visum kun je zowel voltijdse cursussen als deeltijdse postdoctorale cursussen volgen (zolang ze niveau 7 of hoger zijn volgens het Regulated Qualification Framework van de Britse overheid).

  Op deze pagina's vindt u ook visumadvies over extra stappen die u mogelijk moet nemen.

  • Studenten visa

  • EU- en EER-studenten

  • Uitwisseling en studeren in het buitenland studenten

  • Schema voor goedkeuring van academische technologie (ATAS)

  • Geloofwaardigheidsgesprekken

  • Bevestiging van acceptatie voor studies (CAS)

  • Visa veelgestelde vragen

  Als u de informatie die u zoekt niet kunt vinden, zijn er verschillende andere bronnen van hulp:

  • Neem voor visumadvies contact op met ons gespecialiseerde internationale studententeam via [email protected] of +44(0) 2392 845 121 . Of bekijk onze UKVI-conformiteitsinformatie .

  • Als u een vertegenwoordiger of agent gebruikt om u te helpen bij het aanvragen van de University of Portsmouth , kunnen zij u helpen met uw visumaanvraag

  • UK Council for International Student Affairs (UKCISA) website

  • Visumadvies van de Britse overheid

  Beurzen en financiering

  HoeveelheidDeadline voor aanmelding
  Vice Chancellor's Global Development Scholarship1,600 GBPOctober 5, 2022
  Chancellor's Global Academic Merit Scholarship5,000 GBPOctober 5, 2022
  School of the Environment, Geography and Geosciences (SEGG) Scholarship50 GBPOctober 5, 2022
  University of Portsmouth Transition Scholarships for European residentsOctober 5, 2022

  English Language Requirements

  Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

  Locaties

  • Southsea

   Winston Churchill Avenue, PO1 2UP, Southsea

   Vragen