Keystone logo
University of Oulu Master in duurzame marketing
University of Oulu

Master in duurzame marketing

Oulu, Finland

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

* € 12.000 per jaar voor niet-EU / EER-studenten

UniOulu Open Dag

Invoering

Sustainable Marketing is een tweejarige internationale masteropleiding aangeboden door de geaccrediteerde Oulu Business School. Het programma legt de nadruk op het duurzaamheidsperspectief binnen de kernthema's van marketing, zoals branding, digitale marketing, business-to-business marketing, servicemanagement, inkoop en logistiek, verkoop en consumentengedrag.

Belangrijkste redenen om duurzame marketing te studeren

  • Duurzaamheid en verantwoordelijkheid zijn transversale thema's in alle cursussen, en het onderwijs is gebaseerd op onderzoek van hoge kwaliteit.
  • Studies bieden een uitgebreid inzicht in de rol van marketing bij het bevorderen van ecologische, sociale en economische aspecten van duurzame ontwikkeling in de vernieuwende en snel veranderende zakelijke omgeving.
  • Je kunt je marketingexpertise breed ontwikkelen op de belangrijkste gebieden, zoals branding, digitale marketing, business-to-business marketing en servicemanagement, in nauwe samenwerking met bedrijven, vooral startups.
  • Het programma bereidt je goed voor op diverse marketingposities die creativiteit, begrip van mensen en de ontwikkeling van meer verantwoorde bedrijfspraktijken vereisen.
  • Een internationaal vergelijkbaar diploma in Economie en Bedrijfskunde van een door de AACSB geaccrediteerde business school stelt je in staat te solliciteren naar werk binnen de EU en wereldwijd.

Word een marketeer met duurzaamheidsexpertise

Bij de Oulu Business School ligt de nadruk in marketingonderwijs en -onderzoek op branding, digitaal zakendoen, relaties en netwerken tussen bedrijven, servicemarketing, inkoop en logistiek, verkoop en consumentengedrag.

Het masterprogramma Sustainable Marketing benadrukt ethische en duurzame perspectieven op het bedrijfsleven en biedt een uitgebreid inzicht in de ecologische, sociale en economische aspecten van duurzame ontwikkeling in een onderling verbonden wereld.

Studenten ontwikkelen niet alleen hun professionele capaciteiten, maar ook hun vermogen om wetenschappelijke kennis toe te passen op de marketingpraktijk. Afgestudeerden zijn daarom goed toegerust om te solliciteren naar functies in het bedrijfsleven en om hun academische carrière voort te zetten.

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen