Keystone logo
University of Oulu Master in duurzame en autonome systemen
University of Oulu

Master in duurzame en autonome systemen

Oulu, Finland

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 10.000 / per course

Op de campus

UniOulu Open Dag

Invoering

Sustainable and Autonomous Systems is een nieuw masterprogramma om experts op te leiden die de behoeften en kansen van duurzame ontwikkeling in autonome systemen kunnen overwegen.

Dit gezamenlijke programma biedt studenten een ander soort perspectief op ICT door de expertise van twee universiteiten in duurzame energiesystemen en in slimme en autonome systemen te combineren.

Belangrijkste redenen om duurzame en autonome systemen te bestuderen

  • Loop voorop bij het mogelijk maken van een wereld van duurzaam leven en meer autonome systemen.
  • Breid je expertise uit met aanvullende en geavanceerde studies, zoals elektronica, AI en machine learning.
  • Afgestudeerden kunnen gerobotiseerde oplossingen bouwen voor verschillende industrieën, zoals productie, energie, transport en logistiek.
  • Vergroot uw mogelijkheden voor praktische training en werkgelegenheid door gebruik te maken van de zakelijke netwerken van zowel de University of Oulu als de Universiteit van Vaasa.
  • Het programma is gebaseerd op de sterke punten van de twee universiteiten.De Universiteit van Vaasa heeft de kennis voor het bouwen van duurzame energiesystemen en de University of Oulu heeft de expertise in slimme en autonome systemen.

Krijg een nieuw perspectief op ICT

Om de wereld mogelijk te maken met duurzaam leven en meer autonome systemen, zijn mensen nodig die het kunnen bouwen.Autonome systemen, bijvoorbeeld gerobotiseerd, hebben essentiële toepassingen, bijvoorbeeld in de productie en terugwinning van energie, maar ook in de circulaire economie.Duurzame en autonome systemen geven studenten een nieuw perspectief in ICT en techniek.

"Dit unieke programma combineert de kennis van twee universiteiten en leidt ingenieurs op die in staat zijn om duurzame autonome systemen te bouwen."

Het nieuwe masterprogramma combineert informatica, realtime embedded systemen, draadloze communicatie, computervisie en andere omgevingswaarneming, en locatiebewustzijn.Bovendien vormen aspecten van duurzame ontwikkeling met betrekking tot autonome systemen, energiewinning, slimme steden en gemeenschappen, evenals cyberbeveiliging van systemen een integraal onderdeel van de programma-inhoud.

Meld je aan bij één universiteit om in beide te studeren

Als student Sustainable and Autonomous Systems kun je een uniek studiepad opbouwen door cursussen van zowel University of Oulu als University of Vaasa te combineren, en zo twee Finse universiteiten te volgen die sterk zijn op het gebied van engineering tegelijkertijd.

Laat uw aanvraag over aan één universiteit, studeer in beide.Het programma is georganiseerd in Oulu en Vaasa en de inhoud is hetzelfde in beide universiteiten.Studenten kunnen deelnemen aan cursussen die voornamelijk online worden aangeboden om te profiteren van het cursusaanbod dat voor hen beschikbaar is.

Laat je impact als ICT-student achter

University of Oulu is de thuisbasis voor 6G-onderzoek en -innovatie en staat wereldwijd bekend om zijn onderzoek naar AI en elektronica.ICT-studies geven afgestudeerden relevante vaardigheden en kernkennis van de nieuwste methoden, hulpmiddelen en technologieën die een aanzienlijke invloed hebben op ons dagelijks leven.

Over de school

Vragen