Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
University of Nottingham Malaysia

University of Nottingham Malaysia

University of Nottingham Malaysia

Invoering

Universiteiten zijn krachtige instellingen; ze spelen een sleutelrol in onze economische en sociale ontwikkeling door zowel het verstrekken van onderwijs als door het proces van onderzoek, innovatie en kennisoverdracht. Aan de Universiteit van Nottingham zetten we ons in om uitstekende educatieve ervaring te bieden in een campusomgeving onder leiding van academisch personeel die zelf onderzoek leiden dat een aantal van de grote uitdagingen voor onze mondiale samenleving zal aanpakken.

afbeelding ter beschikking gesteld door University of Nottingham Malaysia

134781__PRP4230.jpg

Consistent gerangschikt in de top 100 universiteiten wereldwijd, bieden we een scala aan studiemogelijkheden voor studenten, van cursussen op basisniveau tot doctoraat. Een breed scala aan niet-gegradueerde en postdoctorale programma's zijn verkrijgbaar bij verschillende gespecialiseerde scholen en afdelingen in de faculteiten van kunst en sociale wetenschappen, techniek en wetenschap. We hebben een gemeenschap van ongeveer 5000 studenten uit meer dan 85 verschillende landen over de hele wereld die werken met en een ervaring op het gebied van hoger onderwijs van wereldklasse ontvangen van vooraanstaande academici in hun vakgebied. De campus biedt uitstekende onderwijs-, leer- en onderzoeksfaciliteiten, waaronder een goed uitgeruste bibliotheek, speciale studieruimtes en computer-, taal- en wetenschaps- en technische laboratoria.

Al onze studenten hebben toegang tot een breed scala aan recreatieve en welzijnsfaciliteiten, waaronder een speciaal gebouwd sportcomplex en een prachtig zwembad. Er zijn ook tal van studentenverenigingen en clubs en een zeer actieve studentenvereniging.

Naast onze studieprogramma's voeren onze academische medewerkers verschillende onderzoeksactiviteiten uit in samenwerking met zowel de publieke als de private sector in Maleisië en wereldwijd. We werken op gebieden die direct relevant zijn voor Maleisië en de regio en bouwen voort op de onderscheidende sterke punten en expertise van de Universiteit van Nottingham. Onze onderzoeksprioriteiten omvatten hernieuwbare energie, drug discovery, nanotechnologie, duurzame gewassen, technologieën na de oogst, communicatie en culturen, en zakelijke productiviteit en innovatie.

Of je nu een bestaande of potentiële student, ouder, leraar of lokale werkgever bent, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Mijn collega's en ik zijn erg trots op de University of Nottingham Malaysia en we zouden het leuk vinden om met je te praten of rond te kijken.

Professor Graham Kendall, Provost en CEO

Universitaire waarden

Universitaire missie

Aan de Universiteit van Nottingham streven we ernaar echt internationaal onderwijs te bieden, onze studenten te inspireren, toonaangevend onderzoek te produceren en de gemeenschappen rondom onze campussen in het VK, China en Maleisië ten goede te komen. Ons doel is om het leven voor individuen en samenlevingen wereldwijd te verbeteren. Door gedurfde innovatie en uitmuntendheid in alles wat we doen, maken we zowel kennis als ontdekkingen belangrijk.

Visie

Onze visie is om algemeen erkend te worden als de eerste keuze van:

  • studenten die internationaal onderwijs van topkwaliteit willen.
  • onderzoekers die de beste kans willen om een significante wereldwijde impact te maken.
  • bedrijven die innovatieve partners willen die hen een voorsprong geven op hun concurrentie.

Door ambitieuze en getalenteerde studenten, personeel en zakelijke partners aan te trekken, zullen we ons tegen 2015 stevig in de top 10 van Britse universiteiten vestigen en onze beide campussen in Azië worden erkend als toonaangevende aanbieders van hoger onderwijs in hun regio.

Onze visie is om wereldwijd erkend te worden voor onze kenmerkende bijdragen, met name op het gebied van wereldwijde voedselzekerheid, energie en duurzaamheid en gezondheid.

Geschiedenis

1881: de eerste burgeruniversiteit van Nottingham

De eerste civic college van Nottingham werd in 1881 in het stadscentrum geopend, vier jaar nadat de eerste steen was gelegd door de voormalige premier, WE Gladstone. Een anonieme weldoener had £ 10.000 aangeboden voor een college op voorwaarde dat de Raad een geschikt gebouw zou bouwen en dat het college £ 4.000 per jaar zou krijgen.

1928: University Park

Na de Eerste Wereldoorlog ontgroeide het college zijn oorspronkelijke gebouw. Een genereus geschenk van Sir Jesse Boot, van 35 hectare grond op Highfields, bood de oplossing en in 1928 verhuisde het college naar wat nu de hoofdcampus is, University Park. Aanvankelijk was het ondergebracht in het elegante Trent-gebouw en werd het officieel geopend door koning George V in november van dat jaar.

Beroemde bezoekers

Zelfs in de begindagen op deze site trok het college spraakmakende gastsprekers, waaronder professor Albert Einstein, Mahatma Gandhi en HG Wells.

1948: Becoming The University of Nottingham

In 1948 werd het college bekroond met het Royal Charter en werd het de Universiteit van Nottingham, die nu graden in eigen naam kan toekennen. Tijdens deze periode werd de School of Agriculture opgericht toen het Midland College of Agriculture van Sutton Bonington fuseerde met de universiteit.

Voortdurende groei

De Universiteit van Nottingham bleef groeien en richt zich nog steeds op de ontwikkeling ervan en heeft een aantal campussen in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten.

Een globale universiteit

De Universiteit van Nottingham is trots op zijn unieke internationale curriculum dat naar onze mening de studentenervaring echt verbetert.

De campus in Maleisië speelt een speciale rol in de mondiale visie van Nottingham. We hebben een toenemend aantal studenten dat deelneemt aan onze uitwisselingsprogramma's tussen de campus en bieden een opwindend scala aan Summer School-programma's die allemaal een internationaal element hebben; zij het door het leren van talen of cursussen met een speciale focus op Aziatische reizen, zaken of cultuur.

De campus in Maleisië speelt ook een leidende rol in de ontwikkeling, strategie en implementatie van het internationale curriculum, aangezien de internationale werkgroep wordt geleid door vice-Provost voor onderwijs en leren, professor Ong Fon Sim.

afbeelding ter beschikking gesteld door University of Nottingham Malaysia

134785_student.jpg

Campus informatie

De University of Nottingham Malaysia bevindt zich in Semenyih op een terrein van 101 hectare op 30 km van Kuala Lumpur.

De universiteit heeft ook een locatie in het centrum van Kuala Lumpur, het Kuala Lumpur Teaching Centre (KLTC), waar sommige postdoctorale programma's worden geleverd.

onderscheidingen

Universitas 21

Universitas 21 (U21) is het toonaangevende wereldwijde netwerk van onderzoeksintensieve universiteiten, die samenwerken om mondiaal burgerschap en institutionele innovatie te bevorderen door op onderzoek geïnspireerd onderwijs en leren, studentenmobiliteit, onze studenten en medewerkers verbinden, en een bredere pleidooi voor internationalisering.

Asia-Pacific University-Community Engagement Network

We zijn toegewijd aan het bevorderen van het bredere sociale goed, op lokaal en nationaal niveau in de landen waarin we actief zijn, evenals wereldwijd. UNM is sinds 2015 lid van Asia-Pacific University-Community Engagement Network (APUCEN).

Locaties

  • Semenyih

    Jalan Broga, Semenyih, 43500, Semenyih

Vragen