Keystone logo
University of Northern Virginia

University of Northern Virginia

University of Northern Virginia

Invoering

Of u nu uw carrièrepotentieel wilt verbeteren of uw leven wilt verrijken door middel van onderwijs, de University of Northern Virginia is de juiste keuze voor u. Vanaf het moment dat je op de campus stapt, is jouw succes ons doel en we zullen met jou samenwerken om het waar te maken.

Tegenwoordig komt de oproep voort uit een wereld die een explosie van kennis heeft meegemaakt. Als instelling voor hoger onderwijs zet UNVA zich in voor de ontdekking en overdracht van kennis.

Hoewel het academische programma rigoureus is, zullen studenten enorme ondersteuning vinden van professoren. Bij UNVA zijn professoren gericht op lesgeven en het gebruik van onderzoek als hulpmiddel om concepten in actie te laten zien.

Als u de universitaire catalogus leest, vindt u ook volledige informatie over de programma's, cursussen, vereisten en beleid van de universiteit. U vindt er informatie over de andere diensten van de universiteit voor studenten: counseling, bibliotheek- en mediadiensten, zelfstudiediensten, gezondheidsdiensten en speciale diensten voor studenten met een handicap, om er maar een paar te noemen. De universiteitsadviseurs beantwoorden al uw vragen over programma's en diensten en helpen u bij het maken van uw onderwijsplannen.

Nogmaals, we zijn toegewijd om van uw UNVA-ervaring een gedenkwaardige en lonende ervaring te maken en om u te helpen een productieve en plezierige ervaring te hebben bij het realiseren van uw educatieve doelen. Onthoud dat uw succes ons succes is. We kijken ernaar uit u uw diploma te overhandigen.

Locaties

  • Annandale

    Little River Turnpike,7535, 22003, Annandale

    Vragen