Keystone logo
University of North Dakota John D. Odegard School of Aerospace Sciences MS In Space Studies
University of North Dakota John D. Odegard School of Aerospace Sciences

MS In Space Studies

Grand Forks, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Bereid je voor op een carrière in de ruimte met een brede aanpak die techniek, wetenschap en beleid met elkaar verbindt.

UND heeft het eerste ruimteprogramma in zijn soort ter wereld! Onze master's degree in Space Studies is een unieke educatieve ervaring als je het ruimtevaartveld wilt betreden of een ruimtevaartprofessional bent die je kennis wil uitbreiden.

In deze masteropleiding krijg je een brede kijk op de ruimte met een programma dat disciplines omvat als:

Planetaire wetenschap

Ruimtetechniek

Levensondersteunende systemen

Ruimtebeleid en wetgeving

Ruimte geschiedenis

Ruimtegerelateerde aspecten van zaken en management

Gespecialiseerde ruimtetraining

Uw gespecialiseerde training kan worden bereikt door middel van scriptie- of niet-scriptieopties met de mogelijkheid om u te concentreren op een gebied van facultair onderzoek. Studenten hebben deelgenomen aan essentieel door de NASA gefinancierd onderzoek, zoals het ontwerp en de constructie van een prototype van een Lunar / Mars-habitat en elektrische rovers onder druk. In feite was UND de eerste universiteit met een door de NASA gefinancierd laboratorium dat zich toelegde op het ontwerpen en construeren van ruimte-exploratie- en planetaire oppervlakte-exploratiepakken. UND is ook de eerste universiteit met twee volledig operationele ruimtevluchtsimulatoren.

We hebben het JSC-certificaat van waardering ontvangen voor 25 jaar uitstekende service in universitair onderwijs in ruimtevaartstudies van het NASA Johnson Space Center, en we hebben de afgelopen 30 jaar besteed aan het koesteren van onze studenten tot succes. Je krijgt de kans om je aan te sluiten bij studenten die publicaties op verschillende vakgebieden produceren en de ruimtegemeenschap en natie dienen.

Master's degree in online ruimtevaartstudies

Als u de flexibiliteit van het rooster of de studielocatie nodig heeft, raden we u aan om naar onze online programma-optie te kijken. Of je nu een werkende professional bent of een militaire dienst hebt, onze faculteit heeft meer dan 25 jaar ervaring in het ondersteunen van de behoeften van online studenten. We begrijpen de unieke uitdagingen waarmee u te maken kunt krijgen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Master in lucht- en ruimtevaartbesturingstechniek
  • Narvik, Noorwegen
 • Master in Luchtvaarttechniek
  • Paris, Frankrijk
 • MSc in Aerospace Computational Engineering
  • Swindon, Verenigd Koninkrijk
  • Cranfield, Verenigd Koninkrijk
  • + 1 meer