Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of North Dakota College of Arts and Sciences

University of North Dakota College of Arts and Sciences

University of North Dakota College of Arts and Sciences

Invoering

De huidige werkplek is veeleisend. Werkgevers kennen werknemers meer verantwoordelijkheid toe en vragen hen om uitgebreidere vaardigheden te gebruiken dan in het verleden.

Met een vrije kunstenopleiding van UND studeer je af met de vereiste technologische geletterdheid en de communicatieve en kritische denkvaardigheden om te gedijen. U bent bereid om indien nodig van baan of zelfs carrière te veranderen.

Het UND College of Arts & Sciences leidt de hele persoon op. Hoewel de push om STEM-velden (Science, Technology, Engineering en Math) aan te moedigen belangrijk is, is het onvoldoende. Nauwe specialisatie is meer dan beperkt tot afgestudeerden, het kan uiteindelijk hun loopbaan vertragen of laten ontsporen in een economie die strategische denkers en innovatieve besluitvormers vereist.

Voortbouwend op deze basis door middel van Essential Studies, volgen studenten van het College of Arts & Sciences rigoureuze cursussen in een van de 18 afdelingen of 11 speciale programma's. Elke afdeling of programma is anders en creëert een unieke mix van liberaal en toegepast leren in elk respectief vakgebied. Door de context van elke afdeling of programma ontwikkelen studenten vrije kunsten kennis en vaardigheden die de disciplines overstijgen.

Locaties

  • Grand Forks

    North Columbia Road,501, 58203, Grand Forks

    Vragen