Keystone logo
University of New Hampshire Master in publiek beleid
University of New Hampshire

Master in publiek beleid

Durham, Verenigde Staten

16 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 34.600 *

Op de campus

* per semester, voor inwoners van NH. $ 13.905,00 voor inwoners van buiten de staat

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Waarom een masterdiploma in openbaar beleid behalen aan de Carsey School?

Onze Master in Public Policy biedt u de tools die u nodig hebt om het verschil te maken en verandering te creëren in de uitdagende omgeving van het 21e-eeuwse beleid. Je leert hoe je transformatief beleid kunt ontwikkelen door onderzoek en analyse, en hoe je dat beleid strategisch kunt communiceren om je ideeën te verwezenlijken. Je leert hoe je de dringende kwesties kunt aanpakken die voor jou lokaal, nationaal en wereldwijd van belang zijn. Met de mogelijkheid om je Master in Public Policy-graad in slechts 14 maanden te behalen, staat je beleidscarrière voor de deur!

Waarom kiezen voor het Public Policy Program van UNH?

Op de Carsey School of Public Policy van UNH creëer je een gepersonaliseerde graad op basis van je interesses en studeer je af met vaardigheden die de hedendaagse beleidsprofessionals nodig hebben om te slagen - analytische expertise, communicatiestrategieën en de hulpmiddelen voor het bevorderen van een beleidsagenda. Ingebouwd in het unieke curriculum zijn ervaringsleren kansen om je opleiding te verdiepen en te verbreden. Deze omvatten ontmoeting met belangrijke beleidsmakers in het Congres, het Witte Huis, overheidsinstellingen, belangenorganisaties en meer tijdens uw semesters op de campus en tijdens ons colloquium in Washington, DC. Je doet ook praktische ervaring op tijdens een beleidsstage en gebruikt de vaardigheden die je via een sluitsteenproject hebt opgedaan.

Potentiële carrières

 • Communicatie / openbare aangelegenheden
 • Regeringszaken
 • Wetgevend personeel
 • Beleid / onderzoeksanalist
 • Politicus
 • Non-profitorganisatie

programma beschrijving

De graad in openbaar beleid biedt je de mogelijkheid om de vaardigheden te leren die je nodig hebt om te slagen in het huidige beroep van openbaar beleid - analytische expertise, strategische visie, duidelijke en boeiende communicatie en de tools van leiderschap. Je kunt je diploma in slechts 14 maanden behalen en een track kiezen die is gericht op beleidsanalyse of strategie en communicatie - en kiezen uit een breed scala aan keuzevakken om je diploma te personaliseren. In het unieke curriculum zijn verschillende ervaringsleermogelijkheden ingebouwd om te verdiepen en verbreden wat u in de klas leert, zoals:

 • Colloquium in Washington, DC: Je wordt ondergedompeld in de hoofdstad - ontmoeting met leiders in het Congres, het Witte Huis, overheidsinstellingen, politieke partijen, belangenorganisaties, denktanks en meer.
 • Beleidsstage: je werkt in een beleidsgerichte organisatie om praktische, praktijkervaring op te doen en een waardevol perspectief op een loopbaan in het openbare beleid.
 • Capstone-project: je gebruikt de vaardigheden die je hebt opgedaan om diep in een specifiek beleidsterrein te duiken om een uitgebreid schriftelijk rapport en mondelinge presentatie te produceren.

Programma levering en locatie

Academische cursussen worden persoonlijk aangeboden op de Durham-campus van de Universiteit van New Hampshire, waarbij een deel van het ervaringsleren offsite plaatsvindt: Washington, DC, voor het Colloquium en op de locatie van de stageplaats tijdens de stage-ervaring.

Academische vereisten voor het programma

Studenten die zijn ingeschreven voor het programma Master in Public Policy van de Carsey School moeten een veertig (40) kredietprogramma voltooien, bestaande uit:

 • Vijf (5) Core Curriculum-cursussen
 • Vier (4) Activiteiten voor ervaringsleren
 • Twee (2) Public Policy Track Cursussen (Strategie en Communicatie Track of Policy Analysis Track)
 • Vier (4) keuzevakken

Deze bieden de fundamentele analytische, strategische en communicatieve vaardigheden voor een succesvolle carrière in de wereld van beleidsvorming. Studenten concentreren hun beleidsstudies door het Strategie- en Communicatietraject of het Beleidsanalysetraject te kiezen en twee cursussen in een van de tracks te voltooien. Cursussen in beide tracks kunnen ook worden genomen als open keuzevakken. Verdere mogelijkheden voor diepgang en specialisatie op inhoudelijke beleidsterreinen worden geboden door open keuzevakken die variëren per semester.

Application Checklist

Afschriften: Een officieel afschrift moet rechtstreeks naar de UNH Graduate School worden gestuurd van elke instelling waar u minimaal 2 semesters hebt deelgenomen. Alle ingediende transcripties moeten in het Engels zijn.

Persoonlijke verklaring: dit moet een duidelijke, beknopte verklaring zijn van uw relevante ervaringen uit het verleden, inclusief academici, onderzoek en / of werkervaring. De verklaring moet ook een uiting van interesses en een verklaring van je doelen bevatten bij het nastreven van je diploma.

3 aanbevelingsbrieven: deze moeten academische en professionele referenties bevatten. Verwijzingen van familie of vrienden worden niet geaccepteerd.

CV: voeg relevante werkervaring (en), vaardigheden en opleiding toe.

Testuitslagen:

 • De GRE is verplicht.
 • Officiële TOEFL iBT (80) of IELTS (6.5). Als de vooropleiding van een internationale aanvrager in het Engels was en zij documentatie kunnen overleggen die hun schriftelijke faciliteit in de Engelse taal aantoont, kan een TOEFL-vrijstelling worden aangevraagd.

128253_ScreenShot2019-12-19at4.39.57PM.png

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Voorzieningen

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen