Keystone logo
University of New England

University of New England

University of New England

toelatingen

 1. Bezoek de UNE Admissions-website: Begin met het bezoeken van de officiële website van het Admissions Office van de University of New England . Daar vind je uitgebreide informatie over het aanmeldingsproces, de toelatingseisen en belangrijke deadlines.
 2. Kies je programma: Ontdek de bachelor- of masterprogramma's die door UNE worden aangeboden en bepaal voor welk programma je wilt solliciteren. Zorg ervoor dat u voldoet aan de specifieke vereisten voor het door u gekozen programma.
 3. Bekijk de toelatingseisen: Maak uzelf vertrouwd met de toelatingseisen voor het door u gewenste programma. Deze vereisten kunnen academische transcripties, gestandaardiseerde testscores (zoals de SAT of ACT), aanbevelingsbrieven, een persoonlijke verklaring of essay en eventuele aanvullende programmaspecifieke vereisten omvatten.
 4. Een aanvraag indienen: Vul het online aanvraagformulier in en verzend het via het Admissions-portaal van UNE. Zorg voor nauwkeurige en actuele informatie, zodat u aan alle aanmeldingsdeadlines voldoet.
 5. Stuur ondersteunende documenten: zorg ervoor dat uw officiële transcripties van de middelbare school of universiteit, testscores en andere vereiste documenten rechtstreeks naar het UNE Admissions Office worden verzonden. Volg de instructies op de UNE-website met betrekking tot indieningsmethoden.
 6. Betaal de aanvraagkosten: UNE vereist doorgaans aanmeldingskosten, die online kunnen worden betaald via het aanvraagportaal. Zorg ervoor dat u het huidige tariefbedrag en de betalingsopties op de UNE Admissions-website controleert.
 7. Volg uw aanvraag: Nadat u uw aanvraag heeft ingediend, ontvangt u een bevestigingsmail met instructies over hoe u kunt inloggen op uw sollicitantenportaal. Gebruik dit portaal om de status van uw aanvraag te volgen, indien nodig aanvullende documenten in te dienen en updates te ontvangen over uw toelatingsbeslissing.
 8. Wacht op het toelatingsbesluit: het UNE Admissions Office zal uw aanvraag beoordelen, rekening houdend met verschillende factoren, zoals academische prestaties, testscores, essays en aanbevelingsbrieven. Zodra er een beslissing is genomen, wordt u hiervan per e-mail of via uw sollicitantenportaal op de hoogte gesteld.

Beurzen en financiering

Beurzen en andere financiële steun

Beurzen kunnen je helpen met de kosten van studeren in Australië. Niet-gegradueerde en postdoctorale studenten kunnen een studiebeurs van de Australische overheid aanvragen. Als je studeert voor een postdoctorale onderzoeksgraad, biedt UNE ook onderzoeksbeurzen aan.

Beurzen van de Australische overheid

Australian Scholarships is een initiatief van de Australische regering om partnerschappen op te bouwen en het wederzijds begrip, de kennis en de innovatie in de regio Azië-Pacific te vergroten.

Australische overheidsbeurzen omvatten alle bestaande beursprogramma's die worden beheerd door het Australian Agency for International Development (AusAID) en het Department of Education, Employment and Workplace Relations (DEEWR).

Meer informatie over Australian Scholarships is online te vinden op de website van de Australische overheid.

Beurzen voor internationale studenten

De UNE International Bursary dekt een verlaging van het gepubliceerde jaarlijkse collegegeld voor internationale studenten. UNE International Bursaries zijn beschikbaar voor voltijdse internationale studenten die in 2023 met cursussen aan de UNE beginnen.
We bieden momenteel een beurs van 20% aan voor de instroom in 2024.

Bekijk gedetailleerde beursinformatie door de website van de universiteit te bezoeken.

Postdoctorale onderzoeksbeurzen

UNE biedt een aantal substantiële onderzoeksbeurzen aan postdoctorale studenten die op onderzoek gebaseerde graden studeren, waaronder disciplinespecifiek onderzoek, gerichte onderzoeksprojecten en andere die bredere geschiktheidscriteria hebben.

UNE Internationale Postdoctorale Onderzoeksprijs (IPRA)

De UNE International Postgraduate Research Award (UNE IPRA) -beurs wordt aangeboden aan excellente internationale kandidaten die zich willen inschrijven voor een onderzoeksgraad bij UNE.

 • Er zijn maximaal 20 UNE IPRA's beschikbaar voor excellente aanvragers die zich willen inschrijven voor een postdoctorale onderzoeksgraad bij UNE
 • De UNE IPRA biedt een jaarlijkse toelage, cursusgeld en een enkele standaard overzeese ziektekostenverzekering
 • De prijzen gelden voor een maximale duur van twee jaar voor een Research Masters-graad of drie jaar voor een doctoraat
 • Aanvragen worden beoordeeld op wetenschappelijke verdiensten en onderzoekspotentieel

Ranglijsten

UNE is de hoogst gewaardeerde Australische universiteit wat betreft studententevredenheid.

Canstar Blue heeft UNE in 2022 uitgeroepen tot 'Most Satisfied Students' in de categorieën National Universities, Online Universities en NSW Universities. We zijn ook de enige Australische openbare universiteit die 17 jaar op rij de maximale 5 sterren voor algehele ervaring heeft gekregen van de Good Universities Guide.

Of het nu gaat om onze inzet voor onderwijskwaliteit, de uitstekende werkgelegenheidsresultaten van onze afgestudeerden, of onze reputatie voor het bieden van uitzonderlijk online onderwijs, UNE wordt consequent erkend als een geweldige Australische universiteit.

Als Australië's langstlopende aanbieder van afstandsonderwijs is het merendeel van onze ruim 140 cursussen beschikbaar om online te studeren. Het is logisch om te vertrouwen op een universiteit die een uitgebreide geschiedenis heeft in het helpen van volwassenen zoals jij om toekomstbestendig te worden terwijl ze thuis studeren.

Werk samen met een universiteit die weet hoe ze u kan helpen reageren op een snel veranderende wereld.

Locaties

 • Armidale

  Armidale, Australië

Vragen