Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Nevada, Las Vegas Howard R. Hughes College of Engineering

University of Nevada, Las Vegas Howard R. Hughes College of Engineering

University of Nevada, Las Vegas Howard R. Hughes College of Engineering

Invoering

Het Howard R. Hughes College of Engineering biedt bachelor-, master- en doctoraatsdiploma's aan meer dan 2000 studenten in negen afdelingen.

Met meer dan 70 voltijdse faculteiten heeft het college een goed afgerond curriculum gecreëerd door praktische en empirische kennis te combineren met wiskundige en wetenschappelijke grondbeginselen en principes, wat een solide basis vormt voor een succesvolle carrière in engineering en informatica.

Gebieden van engineering en informatica die onder de missie van de universiteit vallen, zijn: civiele techniek en milieutechniek, informatica, elektrische en computertechniek en werktuigbouwkunde. Undergraduate en graduate opleidingen op deze gebieden bieden werknemers aan de lokale en regionale industrie. Sommige van deze studenten krijgen de kans om innovators en ondernemers te worden dankzij hun training en opleiding op de hogeschool. Daarnaast voorzien de opleidingen in Entertainment Engineering en Construction Management in unieke lokale behoeften van de horeca.

Onderzoek en ontwikkeling

Onze afstudeerprogramma's gedijen dankzij gefinancierd onderzoek. Ze leiden onze afgestudeerden niet alleen op tot vernieuwers, maar leiden ook tot innovaties die een bron van inkomsten kunnen zijn voor de universiteit en lokale economische diversificatie.

Service

De training en kennis die onze studenten krijgen, bereidt hen voor op service aan lokale industrieën en de gemeenschap. Studenten, docenten en personeel zijn betrokken bij een verscheidenheid aan dienstverlenende activiteiten voor de gemeenschap en het beroep.

Locaties

  • Las Vegas

    South Maryland Parkway,4505, 89154, Las Vegas

    Vragen