Keystone logo
University of Nevada, Las Vegas College of Fine Arts Master in de architectuur
University of Nevada, Las Vegas College of Fine Arts

Master in de architectuur

Las Vegas, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het Master of Architecture-programma van de UNLV School of Architecture is een door NAAB geaccrediteerd programma dat aankomende studenten twee studietrajecten biedt naar de professionele graad Master of Architecture (M. Arch.); een tweejarige opleiding voor studenten met een pre-professionele bachelordiploma in architectuur en een drie- tot vierjarige opleiding voor studenten met een academische achtergrond buiten de architectuur. Master of Architecture Program-studies benadrukken de kansen die de instellingen van de universiteit en Zuid-Nevada hebben om de studie van architectuur te informeren en te verrijken en studenten voor te bereiden op zinvolle carrières en levenslang succes. Of het nu gaat om op onderzoek gebaseerde interdisciplinaire studie waarbij academische eenheden op de UNLV-campus betrokken zijn of ontwerponderzoek naar de unieke kwaliteiten van Las Vegas, studenten die zich inschrijven voor het programma zullen worden beloond met een educatieve ervaring die net zo uniek en dynamisch is als deze plek.

De M. Arch. opleiding is georganiseerd in drie verschillende studierichtingen of concentraties: gebouwsystemen en duurzaamheid, gastvrijheid en entertainmentontwerp en onderwijsfaciliteiten onderzoek en ontwerp. Elke concentratie is samengesteld uit een interdisciplinair curriculum met academische programma's van de Universiteit van Nevada in Las Vegas, evenals de deelname van internationaal belangrijke beoefenaars en onderzoekers. De M. Arch. opleiding is thematisch gestructureerd om uitgebreid gebouwontwerp tijdens het eerste studiejaar en concentratiegericht onderzoek en ontwerp tijdens het tweede studiejaar te benadrukken. Gelijktijdig met beide jaren schrijven studenten zich in voor concentratiegerelateerde keuzevakken die de individuele inspanningen van studenten in het laatste jaar van het programma informeren en verbreden.

De School of Architecture heeft het geluk studenten een scala aan onderzoekslaboratoria en -centra te bieden die de ervaring van afgestudeerden verbeteren. Deze omvatten het Downtown Design Center in het centrum van Las Vegas, het SimLab dat de nadruk legt op fabricagemethoden, LIME dat virtuele realisaties benadrukt, het NEET Lab dat de nadruk legt op hernieuwbare bronnen en het Design Build-programma dat in zijn eerste jaar deelnam aan de Solar Decathlon 2013.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Master of Architecture (MArch) (RIBA pt II)
    • London, Verenigd Koninkrijk
  • Internationale master in de architectuur
    • Florence, Italië
  • Master in architectuur en stadsduurzaamheid
    • Parma, Italië