Keystone logo
University of Mount Olive Online

University of Mount Olive Online

University of Mount Olive Online

Invoering

de Universiteit van Mount Olive, opgericht in 1951, is een particuliere instelling geworteld in de vrije kunsten met het definiëren van de christelijke waarden. De universiteit is regionaal geaccrediteerd door de Southern Vereniging van Hogescholen en scholen van de Commissie over Hogescholen (SACSCOC).

Als een regionaal-geaccrediteerde, geloof gebaseerde, particuliere instelling, de Universiteit van Mount Olive creëert een omgeving voor individuen om maximaal succes te bereiken, het plaatsen van de prioriteiten van de studenten boven alles. Begaan professoren, geëngageerde studenten en kleine klassen zijn onderdelen van hun holistische benadering van leren om persoonlijke en professionele groei te bevorderen.

Accreditatie

De Universiteit van Mount Olive is geaccrediteerd door de Southern Vereniging van Hogescholen en scholen van de Commissie op Colleges tot gunning van de geassocieerde deelneming, baccalaureaat, en meesters graden. Neem contact op met de Commissie over de Colleges in 1866 Zuid-Lane, Decatur 30033-4097 of bel 404-679-4500 voor vragen over de accreditatie van de Universiteit van Mount Olive.

Non-discriminatie beleid: De Universiteit van Mount Olive niet discrimineren op basis van ras, geslacht, huidskleur, nationale of etnische afkomst, leeftijd of handicap bij het beheer van haar personeel en onderwijsbeleid. Het geeft toe dat alle gekwalificeerde studenten van alle ras, huidskleur, nationale of etnische afkomst op alle rechten, privileges, programma's en activiteiten in het algemeen toegekend of ter beschikking gesteld aan de studenten.

Locaties

  • Mount Olive

    634 Henderson Street Mount Olive, NC 28365, , Mount Olive

    Vragen