Keystone logo
University of Montevallo MS in Spraak-Taal Pathologie
University of Montevallo

MS in Spraak-Taal Pathologie

Montevallo, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Afgestudeerden van Montevallo's MS in Speech-Language Pathology-programma zijn zeer gewild op het gebied van logopedie. Studenten in ons programma hebben cursussen en klinisch practicum die een volledige reeks aandoeningen behandelen gedurende de hele levensduur en zijn zeer bereid om in elke omgeving te werken. We hebben een on-site spraak- en taalkliniek waar studenten leren therapie en diagnostische evaluaties te geven in een verzorgende, ondersteunende omgeving.

Een uniek kenmerk van ons programma is dat al onze academische faculteit ook dienst doet als klinische supervisors, waardoor de verbinding tussen klas en kliniek wordt vergemakkelijkt. Onze docenten en medewerkers hebben allemaal uitgebreid geoefend als SLP's en blijven hun referenties behouden. Studenten hebben de mogelijkheid voor minimaal drie unieke klinische ervaringen buiten de campus. Studenten voltooien ook zowel een volwassen als een pediatrische, off-campus, voltijdse practicumplaatsing tijdens hun laatste voorjaarssemester (8 weken op elke locatie). Onze afgestudeerden zijn volledig gekwalificeerd om te beginnen met oefenen in klinieken, ziekenhuizen, scholen of bekwame verpleeginstellingen.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen