Keystone logo
University Of Montana Western

University Of Montana Western

University Of Montana Western

Invoering

Montana Western, opgericht in 1893, is een instelling die zich inzet voor lesgeven, leren en het succes van studenten.

Om dat engagement te bevorderen, hebben onze faculteit en onze medewerkers Experience One ontworpen, een onderwijsprogramma dat uniek is in het openbaar hoger onderwijs. Studenten volgen hier één cursus per keer, waardoor ze zich niet alleen kunnen concentreren op een enkel verkenningsgebied, maar ook kunnen deelnemen aan real-world, hands-on leren.

Onze bekroonde faculteitsleden richten zich op één groep studenten tegelijk, vaak inclusief leerervaringen in de gemeenschap, bedrijven, nationale parken, velden en beekjes. Onze toegewijde medewerkers zorgen ervoor dat Montana Western-studenten vanaf de eerste dag begeleiding en ondersteuning krijgen.

De resultaten, meer dan een decennium nadat Experience One werd gecreëerd, zijn buitengewoon. Studenten van Montana Western maken af waar ze aan beginnen. We lopen voorop in de groei van het aantal inschrijvingen, het percentage voltooide cursussen, het aantal graden en zelfs de gemiddelde studielast die studenten volgen. Dit alles leidt tot minder verspilde uren, minder verspilde dollars en meer leren. Onze afgestudeerden zijn zeer competitief, of ze nu de arbeidsmarkt betreden of een graduate studie volgen.

Dit alles vindt plaats in een buitengewone omgeving, de charmante en levendige stad Dillon, die wordt omgeven door de prachtige bergketens en valleien van zuidwest-Montana en aan de westelijke rand van het ecosysteem van Greater Yellowstone.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Dillon

    South Atlantic Street,710, 59725, Dillon

    Vragen