Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Miami: School of Architecture

University of Miami: School of Architecture

University of Miami: School of Architecture

Invoering

120587_murphy2.jpg

Over ons

Een intrinsieke filosofie van de faculteit van U-SoA is het bouwen aan een betere wereld. Dit komt tot uiting in een ontwerpprogramma dat ideaal en pragmatisch is, academisch en praktisch, theoretisch en actueel. U-SoA leidt visionaire beoefenaars op die architectuur nastreven als een combinatie van burgerkunst en bouwwetenschap.

De missie van de School of Architecture is:

 • Om studenten voor te bereiden op professioneel leiderschap en levenslang leren in architectuur, stedenbouw en aanverwante gebieden.
 • Om kennis en technologie te bevorderen door middel van onderzoek en creatieve praktijk.
 • Kennis en technologie inzetten door middel van professionele betrokkenheid, toepassingen in de echte wereld en dienstverlening aan de gemeenschap.
 • Om de doelstellingen van verantwoordelijkheid voor het milieu, sociale rechtvaardigheid en economische duurzaamheid te bevorderen.

120205_Picture1.png

De strategische oriëntatie van de School of Architecture is:

Een hemisferische leider worden op het gebied van probleemgestuurd leren en projectgebaseerd onderzoek en tegelijkertijd oplossingen bieden voor de uitdagingen waarmee stedelijke omgevingen lokaal en wereldwijd worden geconfronteerd.

Recente geschiedenis

De school heeft de afgelopen 5 jaar een dynamische transitie, transformatie en uitbreiding doorgemaakt. De reguliere faculteit werd met 20 procent uitgebreid met internationale spraakmakende benoemingen, terwijl upgrades naar faciliteiten het BE & WR BuildLab en het Thomas P. Murphy Design Studio-gebouw omvatten.

De recente investeringen in faculteiten en infrastructuur hebben de inspanningen op het gebied van ervaringsgericht samenwerkend leren en het gebruik van opkomende digitale technologie voor ontwerp, fabricage en constructie geïntensiveerd. Samen versterken en scherpen ze de relevantie en doeltreffendheid van de school bij het aanpakken van de uitdagingen waarmee de stad in de 21e eeuw wordt geconfronteerd, met name in Zuid-Florida - ground zero voor de gevolgen van klimaatverandering. Deze uitdagingen hebben de schoolgemeenschap rond een gemeenschappelijk doel geprikkeld: expertise en interdisciplinaire middelen opbouwen en tegelijkertijd hemisferische partnerschappen mobiliseren om bij te dragen aan stedelijke veerkracht.

Onderzoeksplatforms/laboratoria en centra zijn onder meer:

 • Het Centrum voor Stedenbouw en Gemeenschapsontwerp (CUCD)
 • Lu_Lab: het betrekken van samenwerkende en diverse teams om toekomstige ontwerpscenario's te verkennen die zijn ingebed in culturele, economische, sociale en ecologische stedenbouw.
 • RAD Lab: biedt hands-on interactie met opkomende technologie, leidt studenten in een studio-achtige omgeving om werkende prototypes te bouwen en te testen die informatietechnologie integreren met de gebouwde omgeving
 • Fabricagelab
 • AR/VR-lab
 • Zenciti Research Unit (gericht op onderzoek naar slimme steden)
 • Design/Build Programma (gehuisvest in het BE & WR BuildLab)
120588_dean1.jpg

Gemeenschapsbereik

Community outreach is een hoeksteen van U-SoA's curriculum.

In 2015 startte Dean el-Khoury U-Serve, een dag van dienstbaarheid, gewijd aan de gemeenschap.

In het eerste jaar namen 200+ deel aan een Little Havana-project, waardoor de stad Miami een uitgebreide inventaris van hun gebouwenvoorraad kon opstellen.

In jaar twee werkte U-Serve samen met de Friends of the Underline om 10 mijl aan ruimte onder de Metrorail te "vergroenen".

In april 2015 ontving de school een substantiële subsidie van de John S. en James L. Knight Foundation om "derde plaatsen" naar de wijken van Miami te helpen brengen.

120577_3rd.place.project.color-1240x550.jpg

Accreditatie

In de Verenigde Staten vereisen de meeste registratieraden een diploma van een geaccrediteerde professionele opleiding als voorwaarde voor licentiestatus. De National Architectural Accrediting Board (NAAB), de enige instantie die bevoegd is om professionele opleidingen in de architectuur te accrediteren die worden aangeboden door instellingen met regionale accreditatie in de VS, erkent drie soorten graden: de Bachelor of Architecture, de Master of Architecture en de Doctor of Architecture. Architectuur. Een programma kan een accreditatietermijn van acht jaar, drie jaar of twee jaar krijgen, afhankelijk van de mate waarin het voldoet aan de vastgestelde onderwijsnormen.

Master of Architecture-opleidingen vereisen mogelijk een preprofessionele bachelordiploma in architectuur voor toelating. De preprofessionele graad wordt op zichzelf echter niet erkend als een geaccrediteerde graad.

De University of Miami School of Architecture biedt de volgende NAAB-geaccrediteerde opleidingen aan:

 • B.Boog. (171 niet-gegradueerde studiepunten)
 • M.Arch I (3-jarige track - 105 graduate credits)
 • M.Arch II (2-jarige track - 60 studiepunten voor afgestudeerden)

Het volgende accreditatiebezoek voor alle opleidingen: 2025-2026.

Locaties

 • Miami

  1223 Dickinson Drive Coral Gables, 33146, Miami

Vragen