Keystone logo
University of Maryland Center for Environmental Science

University of Maryland Center for Environmental Science

University of Maryland Center for Environmental Science

Invoering

Dr. Reginald V. Truitt, zoöloog en oprichter van het Chesapeake Biological Laboratory, schreef dit citaat in 1932 om de noodzaak van visserijonderzoek in de Chesapeake Bay te rechtvaardigen. Dr. Truitt, een pionier op het gebied van milieukunde in Maryland, was een van de eersten die zich realiseerde dat de baai steeds verder achteruitging - en het potentieel voor vernieuwing met de hulp van de mensheid. Zijn toegewijde werk en inspirerende vooruitziende blik hebben geleid tot een van 's werelds toonaangevende instellingen voor kuststudies.

Het University of Maryland Center for Environmental Science (UMCES) vindt zijn oorsprong in de oprichting van het Chesapeake Laboratory in 1925, het oudste door de staat gesteunde mariene laboratorium dat continu in bedrijf is aan de oostkust.

Oorspronkelijk opgericht om wetenschappelijke studies uit te voeren over de natuurlijke hulpbronnen van Maryland, is UMCES uitgegroeid tot een wetenschappelijke autoriteit op de Chesapeake Bay en zijn stroomgebied en een leidende instelling voor de bevordering van wetenschappelijke kennis van het milieu over de hele wereld.

Locaties

  • Solomons

    Williams Street,146, 20688, Solomons

    Vragen