Keystone logo
University of Lynchburg

University of Lynchburg

University of Lynchburg

Invoering

De University of Lynchburg is een nationaal erkende particuliere universiteit waar studenten een groter hart voor de mensheid krijgen en een mentaliteit van individuele groei. Hier ontsteekt tot nadenken stemmend leren verandering in elk individu en in de wereld. We zijn opgericht in 1903 toen een handvol professoren minder dan 60 studenten lesgaf in de gangen van een voormalig resorthotel. Er waren acht mensen in de eerste afstudeerklas.

Sindsdien zijn we gegroeid als gemeenschap en als universiteit. We hebben meer dan 2500 studenten en meer dan 20.000 alumni over de hele wereld. We zijn geëvolueerd van een kleine liberale kunstacademie naar een uitgebreide universiteit. Bij elke beurt vragen we ons af hoe we onze studenten het beste van dienst kunnen zijn? Op onze beurt vragen wij onze studenten: hoe kun je de wereld het beste dienen?

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Lynchburg

    Lakeside Drive, 1501, VA 24501-3113, Lynchburg

Opleidingen

    Instelling biedt ook:

    Vragen