Keystone logo
University of Louisiana at Lafayette College of Education Begeleider Onderwijs masteropleiding
University of Louisiana at Lafayette College of Education

Begeleider Onderwijs masteropleiding

Lafayette, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het behalen van je masteropleiding tot counseloropleiding bereidt je voor op een carrière in counseling, waarbij je kinderen en volwassenen helpt met hun relaties, geestelijke gezondheid en persoonlijke doelen. Nadat je je masterdiploma hebt behaald, ben je bereid om als schooladviseur of gemeenschapsadviseur te werken om het leven van andere mensen te helpen verbeteren.

Ons masterprogramma voor counseloronderwijs omvat aandachtsgebieden in:

 • Clinical Mental Health Counselling
 • School Counseling

Met je masterdiploma in counseloropleiding, begrijp je hoe je het beste met je klanten kunt communiceren, de factoren kunt evalueren die het welzijn van een persoon beïnvloeden, eigentijdse methoden voor het evalueren en behandelen van klanten kunt toepassen en groepsgesprekken en individuele counselingsessies kunt leiden. Gedurende je tijd in ons masterprogramma voor counseloropleiding, heb je de mogelijkheid om met klanten te werken in onze kliniek op locatie en praktische ervaring op te doen terwijl je je diploma behaalt.

Het mastercurriculum van ons counselor-onderwijs is ontworpen om in overeenstemming te zijn met professionele normen, zodat u de relevante expertise kunt opdoen om uw carrière vooruit te helpen. Door bekwaam te worden, volgens deze normen, kunt u aan de eisen van uw vakgebied voldoen en uw kansen uitbreiden.

Studenten die instromen in onze masteropleiding voor counseloronderwijs variëren in leeftijd van 22 tot 65 jaar. Als gevolg hiervan brengen ze een breed scala aan eerdere ervaring mee. De diversiteit in leeftijd en ervaring die onze studenten inbrengen in onze masteropleiding in counselor-educatie is een van onze meest waardevolle leermiddelen. Hun ervaring kan zijn als vrijwilliger of betaald, en kan hebben plaatsgevonden in het onderwijs, het bedrijfsleven, de geestelijke gezondheidszorg of andere omgevingen. Als je geen ervaring hebt met een helpende relatie, raden we je meestal aan om vrijwilligerswerk te doen op een school of bureau voordat je je aanmeldt voor de masteropleiding counseloronderwijs.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Master in de psychologie in rouwbegeleiding
  • Englewood, Verenigde Staten
 • KUNSTENMEESTER IN KLINISCHE GEESTELIJKE GEZONDHEIDSBEGELEIDING
  • Louisville, Verenigde Staten
 • Master's Degree in Family Counseling, Counseling en bemiddeling
  • Murcia, Spanje