Keystone logo
University of Liverpool Online Programmes

University of Liverpool Online Programmes

University of Liverpool Online Programmes

Invoering

Invoering

Welkom bij de University of Liverpool Online Programmes .

Onze postdoctorale programma's bieden een betaalbare en handige route om uw leren en vooruitgang in uw carrière te bevorderen. Je ontvangt een hoog aangeschreven kwalificatie van een prestigieuze Britse universiteit en lid van de Russell Group, een groep van 24 door onderzoek geleide Britse universiteiten die zich inzetten voor het handhaven van de hoogst mogelijke normen van onderzoek en onderwijs.

Portret van een geconcentreerde volwassen zakenvrouw die aan een laptop werkt terwijl ze thuis aan tafel zit
Photo by Dean Drobot / Shutterstock

Waarom studeren bij de University of Liverpool Online Programmes

Al onze programma's zijn speciaal ontworpen voor online leren. Onderwijs en beoordelingen worden flexibel geleverd via ons ultramoderne leerplatform, waardoor je toegang hebt tot alle bronnen en ondersteuning die nodig zijn om je studie online af te ronden. Na succesvolle afronding van je programma, word je uitgenodigd om af te studeren aan de prachtige campus van de University of Liverpool in het noordwesten van Engeland.

Over ons

De Universiteit van Liverpool biedt sinds 2000 online programma's aan. We worden erkend als een van Europa's toonaangevende aanbieders van volledig online postdoctorale opleidingen. Met een focus op loopbaanontwikkeling en wereldwijde samenwerking, zijn onze programma's ontworpen voor ambitieuze professionals met meerdere jaren praktijkervaring, die een prestigieuze kwalificatie willen behalen zonder concessies te doen aan hun bestaande verplichtingen.

Close-up bovenaanzicht van Afro-Amerikaanse jongeman die sms't op modern laptoptoetsenbord, biraciale mannelijke werknemer zit aan bureau en werkt aan computer, raadpleegt klant of studeert online, technologieconcept
Photo by fizkes / Shutterstock

Kortingen en beurzen

Een postdoctorale kwalificatie is een grote investering in uw toekomst. Om je op weg te helpen, bieden we met veel plezier een reeks collegegeldkortingen en beurzen aan voor online studenten.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Liverpool

    Liverpool, Verenigd Koninkrijk

    Vragen