Keystone logo
© University of Lincoln
University of Lincoln

University of Lincoln

University of Lincoln

Invoering

De University of Lincoln is de thuisbasis van een groeiende gemeenschap van studenten van over de hele wereld en we zijn verheugd dat je overweegt om lid te worden.

Sinds Hare Majesteit de Koningin het eerste University of Lincoln -gebouw op de Brayford Pool Campus opende, hebben we meer dan 90.000 studenten uit 135 landen verwelkomd. Vandaag staan we vermeld in de 150 beste universiteiten ter wereld in de Times Higher Education's (THE) Young University Rankings 2020 en werden we ook genoemd als de Moderne Universiteit van het Jaar in The Times en Sunday Times Good University Guide 2021.

Bij de University of Lincolnstellen we studenten centraal in alles wat we doen. We hebben een reputatie voor innovatief onderwijs en kregen in 2020 een score van vijf sterren in de QS Stars-beoordeling en werden bekroond met goud, de hoogst mogelijke standaard, in het nationale Teaching Excellence Framework (TEF) 2017.

Een geweldige locatie

Als student aan de University of Lincolnwoon je in een van de grootste historische steden van Europa,

met een geschiedenis die teruggaat tot 300 voor Christus. Naast overblijfselen van het Romeinse erfgoed van Lincoln, herbergt de stad ook een aantal historische gebouwen en bezienswaardigheden, waaronder de kathedraal van Lincoln, die werd gebouwd in 1072 en ooit het hoogste gebouw ter wereld was. De stad is ook de thuisbasis van Lincoln Castle, dat al bijna 1000 jaar over de skyline van de stad waakt.

Lincoln is een fantastische plek om te wonen, studeren en werken en werd in 2017 door The Telegraph uitgeroepen tot een van de 20 beste steden van Groot-Brittannië. In 2016 werd Lincoln ook genoemd als de vriendelijkste plek in het VK door het Eden Project's Big Lunch-programma en degenen die hier wonen. Meer recentelijk werd Lincoln genoemd als een van de meest betaalbare studentensteden in het VK, volgens The Times Good University Guide 2020.

Je denkt misschien dat je het graafschap Lincolnshire niet kent, maar onze inwoners hebben bijgedragen aan de geschiedenis buiten de grenzen. Zo werd de bekende natuurkundige en wiskundige Sir Isaac Newton in 1642 geboren in het dorp Woolsthorpe-by-Colsterworth in Lincolnshire. Lincolnshire was ook de geboorteplaats van de eerste vrouwelijke premier van het Verenigd Koninkrijk, Margaret Thatcher, en het huis van de dichter Alfred Tennyson.

Met meer dan 2000 jaar geschiedenis is de stad Lincoln gebruikt als filmlocatie in een aantal historische televisieseries en films, waaronder Downton Abbey, The Da Vinci Code en The King.

160797_160654_Studeren3.jpg

Je voorbereiden op je toekomstige carrière

Werkgevers zijn steeds vaker op zoek naar mensen die het verschil kunnen maken op de huidige wereldwijde werkplek. Als student aan de University of Lincolnstreven we ernaar je voor te bereiden op je toekomstige carrière door je een scala aan kansen te bieden om in contact te komen met de industrie en vaardigheden te ontwikkelen die klaar zijn voor je carrière. De universiteit is er trots op innovatieve partnerschappen te hebben ontwikkeld met een reeks organisaties, waardoor studenten meer kansen krijgen op werkervaring, netwerken en toegang tot de nieuwste trends in de branche.

Een van de beste manieren waarop u een werkgever kunt laten zien dat u de juiste persoon voor de baan bent, is door naast uw academische prestaties een cv te hebben met praktijkervaring. Bij de University of Lincolnbieden we een scala aan mogelijkheden om u te helpen bij het ontwikkelen van de vaardigheden en kwaliteiten waar werkgevers steeds vaker naar op zoek zijn. Een aantal van onze niet-gegradueerde en postdoctorale programma's bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid om te solliciteren om deel te nemen aan een stage of project in de industrie. Er kunnen ook mogelijkheden zijn om gastsprekers te horen en deel te nemen aan excursies om u te helpen uw kennis te verbreden. Ga voor meer informatie naar de programmapagina's op onze website.

Onze cursussen hebben internationale erkenning gekregen met Agriculture at Lincoln gerangschikt in de top 250 van de wereld in de QS World University Rankings 2020, terwijl Computer Science and Education in de top 250 van de wereld staan in de Times Higher Education (THE) World University Ranglijsten 2021.

We willen dat studenten betrokken raken bij initiatieven zoals ons Student Managed Investment Fund, en profiteren van de voordelen van onze banden met bedrijven zoals Siemens en Reuters. We hebben Bloomberg-terminals op de campus, waarmee zakelijke studenten en medewerkers real-time financiële marktgegevens kunnen monitoren en analyseren, naast laboratoria, collegezalen en seminarruimten

Een geweldige studentenervaring

Onze Students' Union (SU) kan helpen om van uw tijd bij Lincoln een onvergetelijke ervaring te maken.

De SU wordt gerund door studentenleiders en biedt een scala aan kansen en ondersteuning voor leden van onze studentengemeenschap terwijl ze je academische belangen behartigt.

Lid worden van een club of vereniging kan een geweldige manier zijn om nieuwe vrienden te maken en banden te creëren die een leven lang meegaan. De SU biedt van oudsher meer dan 100 verschillende sportclubs en verenigingen waar iedereen lid van kan worden. Ze variëren van academische groepen zoals de Computer Science and Law Societies tot minder traditionele clubs zoals de Harry Potter en Pokemon Go Societies.

Naast zijn fascinerende geschiedenis en platteland, staat het graafschap Lincolnshire bekend om zijn regionale gerechten, zoals de Lincolnshire-worst, en er is veel te zien en te doen, met landelijke wandelingen in de Lincolnshire Wolds en uitstapjes naar de Britse kust bij Cleethorpes en Skegness in de buurt.

Ontdek Lincoln waar ter wereld u ook bent

Onze webinars, masterclasses over onderwerpen, vraag- en antwoordsessies en panelgesprekken met studenten zijn een geweldige manier om te ontdekken hoe het is om te leven en te studeren aan de University of Lincoln.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

Locaties
  • Lincoln

    Brayford Way, Brayford Pool, LN6 7TS, Lincoln

    Vragen