Keystone logo
University of Limerick

University of Limerick

University of Limerick

Invoering

De University of Limerick is een onderscheidende, baanbrekende en verbonden universiteit die de toekomst vormgeeft door mensen op te leiden en in staat te stellen de echte uitdagingen van morgen aan te gaan. In een tijd van diepgaande en snelle maatschappelijke veranderingen en een aanzienlijke evolutie in de rol van universiteiten heeft UL innovatief onderwijs geleverd, betere leerervaringen voor onze studenten gecreëerd, onderzoek van wereldklasse verricht en steeds sterkere bijdragen geleverd aan het voldoen aan de behoeften van Ierland. momenteel bogen op de beste voltooiingspercentages in het land en, nog belangrijker in deze huidige tijd, UL heeft de beste werkgelegenheidscijfers na het afstuderen, een record waar we erg trots op zijn. UL trekt ook elk jaar een aanzienlijk aantal internationale studenten aan die bijdragen aan de internationalisering van onze campus.

We bieden uitstekende academische programma's, undergraduate, die worden aangevuld door ons Cooperative Education-programma, full- en parttime postdoctorale programma's en onderzoeksmogelijkheden.We worden algemeen erkend voor het op de markt brengen van onderzoekssucces en het leveren van voordelen met toegevoegde waarde voor de rest gemeenschap.

Campus Life Services streeft ernaar onze ecologische voetafdruk op het milieu te verkleinen door studenten gedurende de looptijd te betrekken bij een aantal milieu-initiatieven. We hebben het geluk dat onze campus is gelegen in een prachtig park aan de rivier de Shannon.

Wonen op de campus biedt je de mogelijkheid om optimaal te genieten van je tijd op de universiteit. De campus van de University of Limerick biedt voorzieningen die tot de beste van het land behoren en goed te vergelijken zijn met veel wereldwijd bekende universiteiten.


The Quigley Residence, geopend in september 2012, is onze nieuwste ontwikkeling op de North Campus. Exclusief voor postdoctorale studenten, zal The Quigley Residence 120 studenten huisvesten in comfortabele appartementen met 4 en 2 bedden. The Quigley Residence ligt naast het nieuwe UL Medical School-gebouw en biedt moderne faciliteiten in een aantrekkelijk landschap.

De University of Limerick (UL) (Iers: Ollscoil Luimnigh) is een universiteit in Ierland nabij de stad Limerick. Het werd in 1972 opgericht als het National Institute for Higher Education, Limerick en werd in 1989 een universitair statuut in overeenstemming met de University of Limerick Act 1989. De universiteit was de eerste universiteit die werd opgericht sinds de oprichting van de staat in 1922, later volgde dezelfde dag door de oprichting van Dublin City University.

De universiteit is gelegen langs de rivier de Shannon, op een terrein van 80 hectare in het 240 hectare grote National Technological Park in Castletroy, 5 km van het stadscentrum van Limerick. De universiteit heeft momenteel meer dan 11.000 voltijdstudenten en 1.500 deeltijdstudenten.

Er zijn ook meer dan 800 postdoctorale onderzoekers en 1.300 onderwezen postdoctorale studenten [nodig citaat] aan de universiteit. Het Co-Operative Education-programma (gewoonlijk Co-Op genoemd) wijst alle studenten met een stage van 8 maanden toe als onderdeel van hun opleiding. Dit was de eerste van dergelijke programma's in de staat.

De universiteit staat bekend om zijn "UL Experience" en het pure gemeenschapsgevoel op de campus.

Campusfuncties

De bekroonde campus van de UL is werkelijk een van de mooiste universiteitscampussen ter wereld. Bezoekers zullen altijd onder de indruk zijn van deze vredige groene plek met zijn bomen, fonteinen en de prachtige rivier de Shannon die er majestueus doorheen stroomt.

Voor meer informatie over onze campus kunt u terecht op onze website.

Studenten University of Limerick kunnen ervoor kiezen om op de campus in een van de acht studentendorpen te wonen, of buiten de campus in privéstudentenwoningen of huizen en appartementen met eigen kookgelegenheid.

Voor meer informatie over onze accommodatie kunt u onze website bezoeken of het aanvraagformulier voor meer informatie invullen.

  Beurzen en financiering

  De University of Limerick heeft een aantal gedeeltelijke op verdiensten gebaseerde beurzen beschikbaar voor studenten.

  Voor meer informatie over onze beurzen kunt u onze website bezoeken of het verzoek voor meer informatie invullen.

  Campusleven & Faciliteiten

  De University of Limerick is nummer twee in de wereld wat betreft internationaal studentengeluk.

  De University of Limerick weet uit ervaring dat studentenondersteuningsdiensten een cruciale rol spelen in het succes van studenten in het hoger onderwijs.

  Voor meer informatie over ons Studentenleven kun je terecht op onze website

  De University of Limerick is wereldwijd de nummer één op het gebied van sociale activiteiten voor studenten.

  Het Studentencentrum is het hart van UL Student Lifestyle. Hier vind je je Student Officers, UL Student Life Staff, meer dan 80 verschillende clubs en verenigingen waar je lid van kunt worden, samen met toegang tot een groot aantal faciliteiten en diensten en vind je alle informatie over de leuke evenementen die we op de campus organiseren.

  Voor meer informatie over ons Studentenleven kun je terecht op onze website

  Locaties

  • Limerick

   University of Limerick, Plassey Ave, Sreelane, , Limerick

   Vragen