Keystone logo
University of Limerick

University of Limerick

University of Limerick

Invoering

De University of Limerick is een onderscheidende, baanbrekende en verbonden universiteit die de toekomst vormgeeft door mensen op te leiden en in staat te stellen de echte uitdagingen van morgen aan te gaan. In een tijd van diepgaande en snelle maatschappelijke veranderingen en een aanzienlijke evolutie in de rol van universiteiten heeft UL innovatief onderwijs geleverd, betere leerervaringen voor onze studenten gecreëerd, onderzoek van wereldklasse verricht en steeds sterkere bijdragen geleverd aan het voldoen aan de behoeften van Ierland. momenteel bogen op de beste voltooiingspercentages in het land en, nog belangrijker in deze huidige tijd, UL heeft de beste werkgelegenheidscijfers na het afstuderen, een record waar we erg trots op zijn. UL trekt ook elk jaar een aanzienlijk aantal internationale studenten aan die bijdragen aan de internationalisering van onze campus.

We bieden uitstekende academische programma's, undergraduate, die worden aangevuld door ons Cooperative Education-programma, full- en parttime postdoctorale programma's en onderzoeksmogelijkheden.We worden algemeen erkend voor het op de markt brengen van onderzoekssucces en het leveren van voordelen met toegevoegde waarde voor de rest gemeenschap.

Campus Life Services streeft ernaar onze ecologische voetafdruk op het milieu te verkleinen door studenten gedurende de looptijd te betrekken bij een aantal milieu-initiatieven. We hebben het geluk dat onze campus is gelegen in een prachtig park aan de rivier de Shannon.

Wonen op de campus biedt je de mogelijkheid om optimaal te genieten van je tijd op de universiteit. De campus van de University of Limerick biedt voorzieningen die tot de beste van het land behoren en goed te vergelijken zijn met veel wereldwijd bekende universiteiten.


The Quigley Residence, geopend in september 2012, is onze nieuwste ontwikkeling op de North Campus. Exclusief voor postdoctorale studenten, zal The Quigley Residence 120 studenten huisvesten in comfortabele appartementen met 4 en 2 bedden. The Quigley Residence ligt naast het nieuwe UL Medical School-gebouw en biedt moderne faciliteiten in een aantrekkelijk landschap.

De University of Limerick (UL) (Iers: Ollscoil Luimnigh) is een universiteit in Ierland nabij de stad Limerick. Het werd in 1972 opgericht als het National Institute for Higher Education, Limerick en werd in 1989 een universitair statuut in overeenstemming met de University of Limerick Act 1989. De universiteit was de eerste universiteit die werd opgericht sinds de oprichting van de staat in 1922, later volgde dezelfde dag door de oprichting van Dublin City University.

De universiteit is gelegen langs de rivier de Shannon, op een terrein van 80 hectare in het 240 hectare grote National Technological Park in Castletroy, 5 km van het stadscentrum van Limerick. De universiteit heeft momenteel meer dan 11.000 voltijdstudenten en 1.500 deeltijdstudenten.

Er zijn ook meer dan 800 postdoctorale onderzoekers en 1.300 onderwezen postdoctorale studenten [nodig citaat] aan de universiteit. Het Co-Operative Education-programma (gewoonlijk Co-Op genoemd) wijst alle studenten met een stage van 8 maanden toe als onderdeel van hun opleiding. Dit was de eerste van dergelijke programma's in de staat.

De universiteit staat bekend om zijn "UL Experience" en het pure gemeenschapsgevoel op de campus.

Campusfuncties

    Locaties

    • Limerick

      University of Limerick, Plassey Ave, Sreelane, , Limerick

      Vragen