Keystone logo
University of Johannesburg MA in het Grieks (cursussen / onderzoek)
University of Johannesburg

MA in het Grieks (cursussen / onderzoek)

Johannesburg, Zuid-Afrika

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

ZAR 40.802 / per year *

Op de campus

* studenten uit landen in Afrika: R2000.00 per jaar | studenten van continenten buiten Afrika: R17000.00 per jaar

Invoering

MA in het Grieks (cursussen)

De cursussen MA in het Grieks zijn in principe bedoeld voor studenten die een kortere scriptie willen doen samen met twee onderzochte modules. Een intensieve cursus in de Griekse taal wordt aangeboden voor studenten om de cursus te volgen met een Honours Degree in Klassieke Beschaving. De twee onderzochte modules zouden een intensieve studie van de Griekse geschiedenis, religie, literatuur, filosofie, cultuur of kunst en architectuur omvatten. In de korte scriptie hebben studenten de mogelijkheid om zich te concentreren op Klassiek Grieks, Hellenistisch Grieks (Nieuwe Testament en kerkvaders), Byzantijns Grieks of Nieuwgrieks.

MA in het Grieks (onderzoek)

De MA in het Grieks heeft tot doel de student kennis te laten maken met geavanceerde onderzoeksmethoden die van toepassing zijn op Griekse studies, bijvoorbeeld in geschiedenis, literatuur, filosofie, religie, mythologie, cultuur of kunst. Studenten verwerven het vermogen om onderwerpen voor onderzoek te vinden en te definiëren die zij relevant vinden voor hun moderne omgeving of hun eigen innerlijke reis. Ook het voortbestaan van oude mythen of literatuur in bijvoorbeeld moderne boeken of films wordt aangemoedigd.

Redenen om aan UJ . te studeren

  • UJ biedt niet alleen een speciaal programma, de First Year Experience genaamd, om studenten gedurende het eerste jaar te oriënteren, maar we bieden ook een Senior Student Experience die studenten naar de werkplek leidt!
  • Grijp de kans om deel te nemen aan een verscheidenheid aan sporten en train samen met Olympiërs en Paralympiërs op ultramoderne velden, circuits en velden, of blijf gewoon fit door lid te worden van een van de sportscholen op elk van onze 4 campussen.
  • Maak deel uit van een jonge, levendige en behendige universiteit die de ambities van ons land weerspiegelt en zich gemakkelijk aanpast, terwijl de wereldwijde relevantie behouden blijft via tal van internationale partnerschappen.
  • 178 Internationaal gerespecteerde en geaccepteerde kwalificaties.
  • Sluit je aan bij een universiteit die genoeg geeft om sinds begin 2016 meer dan R300 miljoen te hebben ingezameld om de Missing Middle-campagne te ondersteunen. UJ zorgt er ook voor dat meer dan 6000 behoeftige studenten twee gezonde maaltijden per dag krijgen.
  • Studeer in de levendige City of Gold - het economische centrum van Zuid-Afrika. Sluit je aan bij een levendige, kosmopolitische, vooruitstrevende groep studenten en academici op weg naar een nieuwe kijk op de toekomst!
  • UJ biedt een geweldige ervaring op de campus, of je nu in een van de residenties van UJ woont, lid bent van een dagverblijf of gewoon een praatje wilt maken in de studentencentra op alle campussen.
  • We zorgen voor de gezondheid, veiligheid en beveiliging van al onze studenten via onze eigen gezondheidsdiensten op de campus en UJ Protection Services.
  • Wist je dat het tijdens de eerste vijf jaar van het bestaan van UJ zijn gerichte onderzoeksoutput verdubbelde en tot op de dag van vandaag records blijft breken!

toelatingen

Over de school

Vragen