Keystone logo
University of Illinois Urbana-Champaign – The Grainger College of Engineering Master of Science in biomedische beeldverwerking (BIC)
University of Illinois Urbana-Champaign – The Grainger College of Engineering

Master of Science in biomedische beeldverwerking (BIC)

Urbana, Verenigde Staten

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Afstand leren, Op de campus

Invoering

Biomedische beeldverwerking is een groot, snel groeiend industrie- en onderzoeksveld dat de vorming en analyse van diagnostische beelden omvat. Zowel het ontwerp van beeldsystemen als de biomedische beeldanalyse ondergaan momenteel in een enorm tempo een revolutie door de opkomst van machinale leertechnieken. Deze Master of Science in Biomedical Image Computing-graad richt zich op de behoefte aan efficiënte, rigoureuze training gericht op het snijvlak van biomedische beeldvormingswetenschap, high-performance computing en machinaal leren.

Wat deze graad onderscheidt

Uitgebreide cursussen

Onmiddellijke en volledige onderdompeling in het snelgroeiende veld van de beeldvormingswetenschap op de samenvloeiing van biomedische beeldvorming en machinaal leren. Afgestudeerden van deze opleiding zullen een carrière vinden als ingenieurs die biomedische beeldvormingstechnologieën ontwikkelen, vertalen en evalueren die gebruik maken van machine learning-methoden.

Praktische training

Praktische ervaringen met computationele beeldvorming en machinaal leren – gedurende de hele duur van het programma en een sluitstukproject – waarbij gegevens en problemen uit de echte wereld betrokken zijn. De studenten zullen ook training krijgen in kritische aspecten van high-performance computing die onmiddellijke waarde bieden voor studenten en werkgevers.

Wereldklasse faculteit

Innovatief curriculum ontwikkeld en gegeven door vooraanstaande leden van de faculteit bio-ingenieurswetenschappen die actief werken met een breed scala aan moderne biomedische beeldvormingsmodaliteiten in echte, goed gefinancierde beeldvormingstoepassingen.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Ranglijsten

Programma collegegeld

Voorzieningen

Over de school

Vragen