Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of Holy Cross

University of Holy Cross

University of Holy Cross

Invoering

Gelegen op de Westelijke Jordaanoever van de Mississippi, op enkele minuten van het centrum van New Orleans, is de University of Holy Cross een van de meest unieke educatieve ervaringen van het zuiden.

De universiteit werd in 1916 opgericht als Our Lady of Holy Cross College, een ministerie van de Marianieten van het Heilig Kruis, en werd opgericht om leraren op te leiden en voor te bereiden op het werk in de vele scholen die de Marianieten in Zuid-Louisiana openden. De voortdurende onwrikbare verbinding van de universiteit met de overtuigingen van de Marianitische Zusters en haar wortels in het opleiden van degenen die uiteindelijk anderen zouden onderwijzen, zijn beide onderdeel van de basis die de UHC-ervaring zo speciaal maakt.

Voor onze studenten betekent dit kleinere klassen, een op geloof gebaseerde sfeer en meer persoonlijke aandacht van een genereus, responsief team van professionals. Het betekent samenwerken in een opwindende, ondernemende omgeving waar altijd excellentie centraal staat. Het betekent de steun van een medelevende, zorgzame faculteit en medewerkers die allemaal toegewijd zijn om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw educatieve ervaring haalt.

Uiteindelijk betekent het dat je de University of Holy Cross voorbereid op het leven verlaat.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • New Orleans

    Woodland Drive,4123, 70131, New Orleans

    Vragen