Keystone logo
University of Hertfordshire

University of Hertfordshire

University of Hertfordshire

Invoering

De University of Hertfordshire brengt de transformationele impact van hoger onderwijs voor iedereen. Onze medewerkers, studenten en bedrijven die we ondersteunen, halen consequent hun volledige potentieel.

Door middel van door TEF Gold beoordeeld deskundig onderwijs, baanbrekende onderzoeksprojecten en krachtige zakelijke partnerschappen, denken ze groter, onderscheiden ze zich en hebben ze een positieve invloed op lokale, nationale en internationale gemeenschappen.

Leren en onderwijzen

Wat je achtergrond ook is, waar je ook vandaan komt, wij geloven dat hoger onderwijs een transformationele ervaring kan zijn.

We ontwikkelen afgestudeerden die capabel, creatief en ondernemend zijn. Door samen te werken met werkgevers en beroepsorganisaties die bijdragen aan de ontwikkeling van ons curriculum en onze status als een van de slechts 20 University Enterprise Zones, transformeren we het leven van onze studenten.

We bieden de flexibiliteit, kansen en gemeenschapsstudenten die nodig zijn om te slagen. Dit bereiken we door:

 1. het combineren van traditionele lesmethoden met digitale bronnen, waaronder ons online studentennetwerk, StudyNet
 2. het geven van cursussen die zijn ontworpen met de inbreng van het bedrijfsleven en beroepsorganisaties
 3. studenten de kans geven om te leren over inzetbaarheid door te luisteren naar de ervaringen van onze alumni
 4. het organiseren van netwerkbijeenkomsten waar medewerkers, studenten en afgestudeerden elkaar kunnen ontmoeten
 5. het bieden van een levendige multiculturele campus door het aandeel internationale studenten op de campus te vergroten
 6. studenten de mogelijkheid geven om te studeren aan een van onze partneruniversiteiten in het buitenland
 7. studenten ondersteunen bij hun leren en leven
 8. studenten vóór hun academisch jaar waardevolle werkervaring bieden in onderzoek, bedrijfsleven of industrie.

Visie

Onze visie is om levens te transformeren. Dit betekent dat ongeacht uw achtergrond, waar u ook vandaan komt, wij uw potentieel zullen stimuleren en u zullen stimuleren om te slagen.

We zetten ons in om een positieve transformationele impact te hebben op elk lid van onze universitaire gemeenschap en om onze successen te delen met de gemeenschap om ons heen.

Onze strategie

We ondersteunen een breed scala aan studenten, personeel, bedrijven, onderzoekers en leden van de gemeenschap. Wat ze allemaal delen, is de wens om de kansen die voor hen liggen optimaal te benutten. Onze strategie stelt ons in staat hun potentieel te versterken en hun doelen te bereiken.

Studenten, bedrijven en de lokale gemeenschap worden allemaal door hetzelfde gemotiveerd. Manieren vinden om de kansen die voor hen liggen optimaal te benutten door hun individuele of collectieve potentieel aan te boren. Powering Potential is verankerd in onze filosofie. Dit betekent - om levens te transformeren, vinden we niet alleen potentieel, we benutten het en drijven het aan.

Belangrijkste strategische thema's

Studenten, bedrijven en de lokale gemeenschap worden allemaal door hetzelfde gemotiveerd. Manieren vinden om de kansen die voor hen liggen optimaal te benutten door hun individuele of collectieve potentieel aan te boren. Powering Potential is verankerd in onze filosofie. Dit betekent - om levens te transformeren, vinden we niet alleen potentieel, we benutten het en drijven het aan.

Kansen bieden

We bieden elke student de kans om te slagen, met gevarieerde en goed bewegwijzerde routes naar de universiteit en duidelijke Pathways door studie. We ondersteunen studenten om het beste uit hun vermogen te halen en zullen hen ondersteunen bij de voorbereiding op wereldwijde kansen na hun afstuderen. We zullen onze zakelijke banden, onze onderzoeksexpertise en onze wereldwijde kijk gebruiken om levens te veranderen.

Een gemeenschap opbouwen

We zijn een diverse en gastvrije gemeenschap met een wereldwijd bereik en een gemeenschappelijk doel, om levens te transformeren, waar we samen aan zullen werken om dit te bereiken. Door middel van leer-, verkennings- en kennisgemeenschappen vieren we diversiteit en delen we onze passies. We willen dat al onze studenten en medewerkers hier hun gemeenschap vinden. We zijn betrokken als Civic University in onze regio en ondersteunen scholen, hogescholen en studenten. We zullen onze kennis, cultuur, onderzoek en middelen delen met bedrijven, beroepen en de bredere gemeenschap.

Flexibiliteit omarmen

We spelen flexibel in op de uitdagingen en kansen die voor ons liggen. Flexibele studiemethoden zullen onze studenten ondersteunen om te slagen en hen in staat stellen om een groter aantal mogelijkheden te benutten in het onderwijs, buitenschoolse activiteiten en werkervaring. We willen dat onze studenten hun interesses en passies volgen om hun leven te transformeren, en gesterkt worden door een keuze aan Pathways die hen naar de volgende fase brengen en deuren openen naar de toekomst.

Onze waarden

We bieden kansen om individuen aan te trekken, te behouden en te ontwikkelen. We bouwen aan een diverse en inclusieve gemeenschap en we reageren flexibel op de uitdagingen van de veranderende wereld. Onze waarden ondersteunen alles wat we doen. We zijn vriendelijk, ambitieus, collegiaal, ondernemend en studentgericht.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

Locaties
 • Hatfield

  College Lane, AL10 9AB, Hatfield

  • Hatfield

   Mosquito Way, AL10 9EU, Hatfield

   • Lower Hatfield Road

    Lower Hatfield Road, SG13 8LD, Lower Hatfield Road

    Vragen