Keystone logo
© BIMM University
University of Hertfordshire

University of Hertfordshire

University of Hertfordshire

Invoering

De University of Hertfordshire brengt de transformationele impact van hoger onderwijs voor iedereen. Onze medewerkers, studenten en bedrijven die we ondersteunen, halen consequent hun volledige potentieel.

Door middel van door TEF Gold beoordeeld deskundig onderwijs, baanbrekende onderzoeksprojecten en krachtige zakelijke partnerschappen, denken ze groter, onderscheiden ze zich en hebben ze een positieve invloed op lokale, nationale en internationale gemeenschappen.

Leren en onderwijzen

Wat je achtergrond ook is, waar je ook vandaan komt, wij geloven dat hoger onderwijs een transformationele ervaring kan zijn.

We ontwikkelen afgestudeerden die capabel, creatief en ondernemend zijn. Door samen te werken met werkgevers en beroepsorganisaties die bijdragen aan de ontwikkeling van ons curriculum en onze status als een van de slechts 20 University Enterprise Zones, transformeren we het leven van onze studenten.

We bieden de flexibiliteit, kansen en gemeenschapsstudenten die nodig zijn om te slagen. Dit bereiken we door:

 1. het combineren van traditionele lesmethoden met digitale bronnen, waaronder ons online studentennetwerk, StudyNet
 2. het geven van cursussen die zijn ontworpen met de inbreng van het bedrijfsleven en beroepsorganisaties
 3. studenten de kans geven om te leren over inzetbaarheid door te luisteren naar de ervaringen van onze alumni
 4. het organiseren van netwerkbijeenkomsten waar medewerkers, studenten en afgestudeerden elkaar kunnen ontmoeten
 5. het bieden van een levendige multiculturele campus door het aandeel internationale studenten op de campus te vergroten
 6. studenten de mogelijkheid geven om te studeren aan een van onze partneruniversiteiten in het buitenland
 7. studenten ondersteunen bij hun leren en leven
 8. studenten vóór hun academisch jaar waardevolle werkervaring bieden in onderzoek, bedrijfsleven of industrie.

Visie

Onze visie is om levens te transformeren. Dit betekent dat ongeacht uw achtergrond, waar u ook vandaan komt, wij uw potentieel zullen stimuleren en u zullen stimuleren om te slagen.

We zetten ons in om een positieve transformationele impact te hebben op elk lid van onze universitaire gemeenschap en om onze successen te delen met de gemeenschap om ons heen.

Onze strategie

We ondersteunen een breed scala aan studenten, personeel, bedrijven, onderzoekers en leden van de gemeenschap. Wat ze allemaal delen, is de wens om de kansen die voor hen liggen optimaal te benutten. Onze strategie stelt ons in staat hun potentieel te versterken en hun doelen te bereiken.

Studenten, bedrijven en de lokale gemeenschap worden allemaal door hetzelfde gemotiveerd. Manieren vinden om de kansen die voor hen liggen optimaal te benutten door hun individuele of collectieve potentieel aan te boren. Powering Potential is verankerd in onze filosofie. Dit betekent - om levens te transformeren, vinden we niet alleen potentieel, we benutten het en drijven het aan.

Belangrijkste strategische thema's

Studenten, bedrijven en de lokale gemeenschap worden allemaal door hetzelfde gemotiveerd. Manieren vinden om de kansen die voor hen liggen optimaal te benutten door hun individuele of collectieve potentieel aan te boren. Powering Potential is verankerd in onze filosofie. Dit betekent - om levens te transformeren, vinden we niet alleen potentieel, we benutten het en drijven het aan.

Kansen bieden

We bieden elke student de kans om te slagen, met gevarieerde en goed bewegwijzerde routes naar de universiteit en duidelijke Pathways door studie. We ondersteunen studenten om het beste uit hun vermogen te halen en zullen hen ondersteunen bij de voorbereiding op wereldwijde kansen na hun afstuderen. We zullen onze zakelijke banden, onze onderzoeksexpertise en onze wereldwijde kijk gebruiken om levens te veranderen.

Een gemeenschap opbouwen

We zijn een diverse en gastvrije gemeenschap met een wereldwijd bereik en een gemeenschappelijk doel, om levens te transformeren, waar we samen aan zullen werken om dit te bereiken. Door middel van leer-, verkennings- en kennisgemeenschappen vieren we diversiteit en delen we onze passies. We willen dat al onze studenten en medewerkers hier hun gemeenschap vinden. We zijn betrokken als Civic University in onze regio en ondersteunen scholen, hogescholen en studenten. We zullen onze kennis, cultuur, onderzoek en middelen delen met bedrijven, beroepen en de bredere gemeenschap.

Flexibiliteit omarmen

We spelen flexibel in op de uitdagingen en kansen die voor ons liggen. Flexibele studiemethoden zullen onze studenten ondersteunen om te slagen en hen in staat stellen om een groter aantal mogelijkheden te benutten in het onderwijs, buitenschoolse activiteiten en werkervaring. We willen dat onze studenten hun interesses en passies volgen om hun leven te transformeren, en gesterkt worden door een keuze aan Pathways die hen naar de volgende fase brengen en deuren openen naar de toekomst.

Onze waarden

We bieden kansen om individuen aan te trekken, te behouden en te ontwikkelen. We bouwen aan een diverse en inclusieve gemeenschap en we reageren flexibel op de uitdagingen van de veranderende wereld. Onze waarden ondersteunen alles wat we doen. We zijn vriendelijk, ambitieus, collegiaal, ondernemend en studentgericht.

Campusfuncties

Studienet

Het StudyNet-intranet is jouw online universiteit die 24/7 beschikbaar is op het web, vanaf elke locatie.

De informatie leveren die u nodig heeft

Je persoonlijke portal is op maat gemaakt voor je studieprogramma met:

 • college aantekeningen
 • lesmateriaal
 • faciliteiten voor online discussie en groepswerk
 • blogs
 • communicatie met je docenten en medestudenten
 • examenresultaten
 • toegang tot digitale bibliotheekcollecties
 • uw persoonlijke e-portfolio en nog veel meer.

StudyNet brengt ook de informatie samen die je nodig hebt over:

 • de Universiteit
 • de studentenvakbond
 • sociale activiteiten
 • baan en carrièremogelijkheden
 • advies en ondersteuning.

StudyNet betekent dat je je studie met je mee kunt nemen en in contact kunt blijven vanuit huis, werk en in het buitenland, evenals op de campus.

Centra voor leerbronnen

We gaan veilig en geleidelijk weer open

Onze twee grote en moderne Learning Resources Centres staan centraal in het leven van Herts en bieden onderdak aan een reeks bibliotheek- en computerdiensten en faciliteiten die de academische reis van Herts-studenten ondersteunen.

Naast duizenden gedrukte boeken bieden de Learning Resources Centres ook een scala aan studieruimten, toegang tot een reeks computers, geavanceerde computerruimten, printfaciliteiten en overal wifi en stroom.

Onze beide leermiddelencentra staan nu open voor Herts-studenten en -personeel. Kernservices zijn beschikbaar, waaronder het lenen van boeken via onze nieuwe 'klik en verzamel-service', individuele studieplekken op afstand, toegang tot computers en software, en online ondersteuning en hulp. We zullen onze dienstverlening verder verrijken wanneer dat veilig kan.

 • College Lane en de Havilland LRC's zijn 24/7 open

Online bibliotheek

We hebben uitgebreide digitale en gedrukte bibliotheekcollecties bij Herts, plus tal van ondersteuning en diensten om u te helpen bronnen te vinden.

Onze specialisten op het gebied van bibliotheek- en informatiebeheer werken nauw samen met academische collega's om studenten te voorzien van een breed scala aan relevante digitale en gedrukte bronnen en om specifieke leeslijsten voor cursussen te maken.

Het systeem van de Universiteitsbibliotheek heet Library Search.

 • Het is snel, gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken.
 • U kunt tegelijkertijd zoeken in de bibliotheekcatalogus, andere relevante elektronische bronnen en bibliotheekdatabases.
 • Vindt boeken, e-books, tijdschriftartikelen, tijdschriften, rapporten en examenpapers in slechts één zoekopdracht.
 • Kan op elk apparaat, overal en altijd worden gebruikt.
 • Hiermee kunt u boeken reserveren

Je persoonlijke Bibliotheekaccount geeft informatie over de boeken die je hebt geleend en wanneer je ze terug moet brengen.

Alle boeken worden automatisch wekelijks verlengd tot 20 weken, tenzij gevraagd door een andere gebruiker (Artikelen geleend door SCONUL-gebruikers worden automatisch verlengd voor maximaal drie keer).

Computers en software beschikbaar op de universiteit

In de Learning Resources Centres en computerlabs op de campussen vind je computers die je kunt gebruiken.

Veel studenten kiezen ervoor om hun eigen laptop en andere apparaten te gebruiken en je kunt je laptop aansluiten op een datapunt of op het draadloze netwerk.

Office 365

Office 365 is een krachtige suite met tools die bekende toepassingen biedt zoals Microsoft Word, Excel en PowerPoint, OneDrive voor het opslaan en delen van documenten en Microsoft Teams voor online vergaderingen, chatten en online samenwerken.

Software beschikbaar op universitaire computers

De University of Hertfordshire biedt een breed scala aan softwaretoepassingen voor medewerkers en studenten voor algemeen en gespecialiseerd vakgerelateerd gebruik. Waar licenties het toelaten, streven we ernaar om alle software zo breed mogelijk beschikbaar te maken in alle labs en de Learning Resources Centres, zodat je het zowel in je geplande sessies als voor zelfstudie kunt gebruiken.

Gespecialiseerde software in de leermiddelencentra

De universiteit heeft twee gespecialiseerde softwareruimtes gecreëerd in elk van de Learning Resources Centres en u zult high-spec pc's aantreffen die zijn geconfigureerd met aanvullende gespecialiseerde software en beschikbaar zijn tijdens de normale openingstijden. Alle studenten kunnen op inloopbasis gebruik maken van de dienst.

Uitleenservice voor laptops

Naast toegang tot pc's en Macs kun je ook maximaal 24 uur een Chromebook lenen bij een van de Learning Resources Centres.

Printen op de campus

 • Op beide campussen print je zelf documenten met onze selfservice printers. We hebben ook een professioneel Document Services Team dat een breed scala aan print-, bind-, kopieer- en lamineerservices biedt.
 • Als je in Halls of Residence woont en ervoor kiest om een printer naar Uni te brengen, zorg er dan voor dat je een USB-kabel hebt om deze op je pc aan te sluiten.

Wi-Fi en bekabelde verbindingen met het universitaire netwerk

(Inclusief gameconsoles en smart-tv's in studentenwoningen)

Je hebt gratis toegang tot internet aan de University of Hertfordshire met een compatibel apparaat. Wanneer je aankomt, helpen we je met het instellen van University Wi-Fi. En we zijn altijd hier om te helpen als je problemen hebt.

  toelatingen

  Toelatingseisen voor bachelordiploma's

  De meeste van onze bacheloropleidingen hebben hun eigen toelatingseisen. Deze specifieke toelatingseisen staan op de pagina van elke cursus of in onze online prospectus. De universiteit heeft echter een standaard set vereisten voor niet-gegradueerde cursussen die u hieronder kunt zien.

  We hebben een lange traditie in het verwelkomen van kandidaten met een breed scala aan achtergronden met een verscheidenheid aan kwalificaties en we zijn gewend om studenten toe te laten met een combinatie van kwalificaties, waaronder A-niveaus, BTEC's, toegang tot HE-diploma's en beroepskwalificaties.

  De toelatingseisen voor niet-gegradueerde graden worden over het algemeen gegeven in UCAS-tariefpunten en je hebt minimaal 2 A-niveaus (of gelijkwaardige kwalificatie) nodig om te beginnen met een Honours-undergraduate-opleiding of ten minste één voor een Foundation-graad.

  De regering heeft aangekondigd dat de berekende A-Level-cijfers eind juli klaar moeten zijn op basis van de eerdere behaalde, niet-examenevaluaties (cursuswerk) en het cijfer dat uw docenten denken dat u zou hebben gekregen als de examens waren doorgegaan.

  We wilden u geruststellen dat we een pragmatische en ondersteunende aanpak zullen hanteren, rekening houdend met (waar relevant) uw persoonlijke verklaring, interview, portfolio en andere informatie die uw potentieel om te slagen bij Herts aantoont. Sommige universiteiten hebben de benadering gekozen om onvoorwaardelijke aanbiedingen te doen, we sluiten ons aan bij het advies van UCAS om te overwegen of het de juiste instelling en cursus voor u is voordat u een beslissing neemt.

  UCAS Tariefpunten

  UCAS heeft onlangs de manier veranderd waarop tariefpunten worden berekend. Alle kwalificaties die voorheen op het UCAS-tarief stonden, bleven punten aantrekken onder het nieuwe systeem, maar er zijn wijzigingen aangebracht in de punten en hoe ze worden berekend.

  Belangrijkste feiten over de nieuwe tarieven:

  • Onder het nieuwe UCAS-tarief zijn de aantallen veel lager, bijvoorbeeld een A-klasse A* krijgt 56 punten, in vergelijking met 140 onder het huidige tarief. Gebruik de UCAS Tariff Calculator om uw nieuwe punten te berekenen.
  • AS-niveau is nu 40% van een A-niveau - dit is nauwkeuriger volgens kwalificatieregulatoren.
  • Je moet nog steeds dezelfde cijfers behalen op A-niveau, Scottish Advanced Higher, Scottish Higher of BTEC, of in een andere kwalificatie die je volgt om te voldoen aan de toelatingseisen voor hoger onderwijs.
  • De nieuwe UCAS-tariefpunten mogen geen invloed hebben op uw beslissingen over kwalificatiekeuzes op school of universiteit, of uw voorbereiding op of aanmelding voor een cursus in het hoger onderwijs.

  Bezoek UCAS voor meer informatie over de nieuwe UCAS Tarieven, inclusief factsheets voor ouders en leerlingen.

  Overstappen naar Herts

  Veel niet-gegradueerde cursussen aan de University of Hertfordshire bieden geavanceerde toegang voor studenten die hun studie willen overdragen. Je eerdere studie wordt beoordeeld aan de hand van het proces Accreditatie van eerdere leerprocessen.

  Het is belangrijk dat de vorige studie relevant en actueel was, zodat je instroom in het tweede of derde jaar van de opleiding direct in aanmerking komt. U wordt gevraagd om transcripties van uw eerdere studies te verstrekken als onderdeel van het toelatingsproces.

  Als je je wilt aanmelden voor een undergraduate-programma, doe dit dan via UCAS en geef aan voor welk jaar van inschrijving je in aanmerking wilt komen.

  Terugkeren om te studeren

  Als je een eerdere hogere opleiding of gelijkwaardige werkervaring hebt, kunnen we hier mogelijk rekening mee houden en je op een gevorderd niveau laten deelnemen aan de door jou gekozen cursus. Als je bijvoorbeeld een HND in een passend onderwerp hebt en een Honours-graad wilt behalen, kun je in aanmerking komen voor vrijstelling van de eerste twee jaar van een voltijdse opleiding (studies niveau 4 en niveau 5).

  U kunt ook punten krijgen voor relevante eerdere leerervaringen, zoals eerder gevolgde cursussen, of uw industriële, professionele of andere ervaring. Als je bijvoorbeeld een HND hebt, kun je in twee jaar tijd in deeltijd studeren om een Honours-diploma te behalen.

  Postgraduaat

  De meeste van onze onderwezen postdoctorale en onderzoeksgraden hebben toelatingseisen die specifiek zijn voor de cursus. Deze kunt u per opleidingsonderdeel inzien op de online prospectuspagina.

  Hieronder vindt u echter enkele algemene richtlijnen over onze toelatingseisen voor postdoctorale studies.

  Master-opleidingen

  • De meeste onderwezen masterdiploma's waarvoor je een Honours-diploma of een gelijkwaardige kwalificatie moet hebben.
  • Gedetailleerde toelatingseisen voor het diploma dat je wilt aanvragen, vind je in de cursusbeschrijving.
  • Als je een eerdere hogere opleiding of gelijkwaardige werkervaring hebt, kunnen we hier mogelijk rekening mee houden en je op een gevorderd niveau laten deelnemen aan de door jou gekozen cursus.

  Onderzoeksgraden

  • Normaal gesproken moet je een honoursdiploma van de eerste of tweede klas hebben in het voorgestelde studiegebied om je in te schrijven voor enige vorm van een onderzoeksgraad.
  • We nemen echter graag kandidaten in overweging die hun bekwaamheid kunnen aantonen door middel van publicaties of arbeidsverantwoordelijkheden.
  • Als je een internationale student bent, heb je voor onderzoeksgraden normaal gesproken een IELTS-score van 6.5 nodig.

  GCSE-vereisten

  Alle cursussen vereisen GCSE-wiskunde en Engelse taal van graad 4 of hoger (graad C of hoger onder de oude beoordelingsstructuur) en wetenschap of dubbele wetenschap indien individueel gespecificeerd (of gelijkwaardige kwalificaties).

  Houd er rekening mee dat sommige cursussen andere vereisten kunnen hebben, maar deze worden vermeld op de individuele cursuspagina's.

  Universitaire Engelse taalvereisten

  Wij eisen dat u uw Engelse taalvaardigheid aantoont voordat u een onvoorwaardelijk aanbod wordt gedaan. Voor de meeste van onze cursussen accepteren we de volgende tests:

  • GCSE Engelse taal in graad C of hoger.
  • IGCSE Engels in graad C of hoger.
  • International English Language Testing System (IELTS) score van 6,0 (met niet minder dan 5,5 in elke band) voor undergraduate of 6,5 (met niet minder dan 5,5 in elke band) voor postdoctoraal.
  • Cambridge English-kwalificaties: B2 First (FCE) en C1 Advanced (CAE) score van 169 (met niet minder dan 162 in elke band) voor niet-gegradueerde of 176 (met niet minder dan 162 in elke band) voor postdoctoraal. C2 Proficiency (CPE) score van 180 (met niet minder dan 162 in elke band) voor zowel undergraduate als postgraduate.
  • Pearson Test of English (PTE) 51 (met niet minder dan 42 in elke band) voor niet-gegradueerde of 58 (met niet minder dan 42 in een bepaalde band) voor postdoctoraal.
  • Test van Engels als vreemde taal (TOEFL) 72 met bandscores van lezen 18, schrijven 17, luisteren 17, spreken 20 voor niet-gegradueerde of een score van 79 met bandscores van lezen 18, schrijven 17, luisteren 17, spreken 20 voor postdoctoraal .
  • LanguageCert International ESOL SELT B2 (Luisteren, Lezen, Schrijven, Spreken) Luisteren: 33/50; Lezen: 33/50: Schrijven: 33/50; Spreken: 33/50
  • Lokale Engelse taalkwalificaties, waaronder Indian Standard XII English Language (65% undergraduate / 70% tot 75% postdoctoraal).

  Dit is geen uitputtende lijst. Raadpleeg de UKVI voor een volledige lijst van goedgekeurde Engelse taaltests.

  IELTS-, PTE- en TOEFL-tests zijn 2 jaar geldig en moeten geldig zijn tot de datum waarop het CAS (Certificate of Acceptance for Studies) wordt afgegeven.

  De volgende cursussen hebben een andere Engelse taalvereiste:

  IELTS 6.5 (minimale bandscores zijn ook van toepassing)

  • Alle postdoctorale bedrijfscursussen
  • Alle niet-gegradueerde en postdoctorale cursussen Geesteswetenschappen
  • Alle postdoctorale opleidingen Kunst, Vormgeving, Film, Muziek en Media
  • Alle niet-gegradueerde en postdoctorale verpleegopleidingen
  • Alle niet-gegradueerde en postdoctorale cursussen Maatschappelijk werk
  • De meeste cursussen in de beroepen School of Health and Emergency
  • BSc Voeding
  • BSc Farmaceutische Wetenschappen
  • MPharm
  • MSc Biotechnology
  • MSc Farmacologie
  • MSc Moleculaire Biologie
  • MSc Environmental Management
  • MSc Bedrijfspsychologie
  • MSc Psychology
  • Alle postdoctorale opleidingen

  IELTS 7.0 (minimale bandscores zijn ook van toepassing)

  • BSc Fysiotherapie
  • BSc Diëtetiek
  • MSc Social Work
  • MSc Vooruitgang in de apotheekpraktijk
  • MSc Organisatiepsychologie
  • Klinische MD (Algemene Interne Geneeskunde) - Pathway 1

  IELTS 7.5 (minimale bandscores zijn ook van toepassing)

  • Klinische MD (Algemene Interne Geneeskunde) - Pathway 2

  Visum vereisten

  Visumbegeleiding

  Als internationale student gesponsord door de universiteit met Tier 4 (Algemeen) verlof is het van groot belang dat je voldoet aan de voorwaarden die verbonden zijn aan Tier 4 sponsoring.

  Er zijn bepaalde voorwaarden waar u rekening mee moet houden. Deze omvatten uw verantwoordelijkheden als student met Tier 4-verlof, uw recht om in het VK te werken en registratievereisten bij de politie.

  De voorwaarden die aan uw Tier 4-visum zijn verbonden, vindt u op uw vignet (de sticker in uw paspoort), op uw Biometrische Verblijfsvergunning (BRP) of op de beslissingsbrief die bij uw visum is geleverd.

  Als u zich niet houdt aan de voorwaarden van uw Tier 4-visum en de verantwoordelijkheden die gepaard gaan met het hebben van een visum, heeft de universiteit geen andere keuze dan uw visum aan het ministerie van Binnenlandse Zaken te melden. Het ministerie van Binnenlandse Zaken kan dan uw visum inkorten (annuleren). Inperking kan ertoe leiden dat u zich terugtrekt uit de universiteit, verwijdering uit het VK, toekomstige immigratieaanvragen beïnvloedt en er zelfs toe leidt dat u voor een bepaalde periode niet meer naar het VK kunt terugkeren.

  Het is daarom erg belangrijk dat u uw Tier 4-visum onderhoudt door de voorwaarden en verantwoordelijkheden die eraan verbonden zijn te begrijpen.

  Beurzen en financiering

  Ranglijsten

  De University of Hertfordshire heeft de hoogste gouden ranglijst behaald in het Government's Teaching Excellence Framework (TEF) 2018.

  Locaties

  • Hatfield

   College Lane, AL10 9AB, Hatfield

   • Hatfield

    Mosquito Way, AL10 9EU, Hatfield

    • Lower Hatfield Road

     Lower Hatfield Road, SG13 8LD, Lower Hatfield Road

     Vragen