Keystone logo
University of Hamburg in cooperation with Europa-Kolleg Hamburg Europese studies en Europese juridische studies (ma)
University of Hamburg in cooperation with Europa-Kolleg Hamburg

Europese studies en Europese juridische studies (ma)

0 Months

Engels, Duits

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Bent u gefascineerd door het proces van de Europese integratie en de manier waarop het houdt fascinatie voor andere regio's in de wereld? Wilt u uw begrip van dit proces te verdiepen en worden actief betrokken bij het? Je streven naar een carrière waarin gefundeerde juridische, economische en politieke wetenschappen kennis over Europese integratie is onmisbaar? Je hebt al je eerste graad afgerond bij voorkeur op het gebied van recht, economie of politieke wetenschappen met een uitstekend resultaat? Dan moet u een aanvraag voor een plaats in onze masteropleiding.

De twee-semester master programma "Europese en European Legal Studies" wordt aangeboden door het Instituut voor Europese Integratie van de Stichting Europa-Kolleg Hamburg in samenwerking met de Faculteit der Rechtsgeleerdheid en de Faculteit der Economische en Sociale Wetenschappen van de Universiteit van Hamburg.

Na het succesvol afronden van de opleiding of de academische graad "Master of Arts (MA)" of "Master of Laws (LL.M.)" zal worden toegekend.

De masteropleiding duurt een jaar - van oktober tot september van het volgende jaar. Het is een full-time opleiding van studies. Het wordt verdeeld in negen modules in totaal. Er zijn zeven modules bestaat uit academische lezingen, waarvan vijf hebben tijdens de winter termijn moet worden bijgewoond, terwijl nog twee lezing modules te volgen tijdens de zomer termijn. Na de lezingen van de winter termijn tot een einde komen een academische masterthesis wordt geschreven, waarvoor een periode van vier maanden wordt verstrekt. Een praktijk module gepland voor de periode tussen de winter en de zomer termijn (februari / maart) pleit voor de studenten om een ​​stage, bijvoorbeeld bij een instelling van de EU te doen, voorstellingen van het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken in het buitenland, ministeries, overheidsinstanties , advocatenkantoren of bedrijven.

Aan het begin van de Master programma drie basismodules gewijd aan de juridische, economische en politieke aspecten van de Europese integratie moeten worden bijgewoond door alle studenten gezamenlijk. Tijdens de daarop volgende specialisatie fase hebben de studenten de kans om één van de volgende electieve specialistische vakgebieden in de diepte te bestuderen: - De EU als politieke Actor - Buitenlandse Betrekkingen van de EU - Bedrijven als Economisch Acteurs - Wet van de EU De masteropleiding wordt exclusief aangeboden in het Engels als voertaal en onderzoek.

De eisen voor toelating tot de Master programma zijn: - Een diploma van een Duitse of buitenlandse instelling voor hoger onderwijs (universitair niveau) met een graad boven het gemiddelde, bij voorkeur in de rechten, economie of politieke wetenschappen die 240 studiepunten (CP). Aanvragers die zijn bekroond met de eerste graad kwalificatie voor een professionele carrière met een totaal van 180 CP moeten maken voor de ontbrekende 60 CP door goede prestaties in aanvullende onderwijs- of praktische trainingen met betrekking tot de door het Master Programma velden. Bewijs hiervan kan in de vorm van professionele ervaring, verdere studies, onderzoeksactiviteiten, publicaties en dergelijke worden ingediend; - Zeer goed Engels taal bekwaamheden; Voor meer informatie zie: www.europa-kolleg-hamburg.de

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Master in multilevel governance in Europa
    • Lille, Frankrijk
  • Master in Europese studies: transnationale en mondiale perspectieven
    • Leuven, België
  • Master in Oost-Europese en Russische studies
    • Vilnius, Litouwen