Keystone logo
University Of Guanajuato

University Of Guanajuato

University Of Guanajuato

Invoering

De constitutionele wet van de University Of Guanajuato , in de artikelen 3 en 4, drukt de aard en missie van het Instituut uit en markeert het als een autonoom openbaar organisme, zodat het de faculteit en verantwoordelijkheid heeft om zichzelf te besturen. Het doel is om de cultuur te onderwijzen, te onderzoeken en te verspreiden; het bepalen van de plannen en programma's en het bepalen van de toelatingsvoorwaarden, promotie en permanentheid van het personeel, en het beheer van hun activa.

Mission stelt dat:

Op de universiteit zal , in een vrije omgeving voor het uitwisselen van ideeën, gezocht worden naar waarheid en integrale vorming van mensen om een vrije, eerlijke, democratische, rechtvaardige samenleving op te bouwen met een menselijk en sociaal geweten. Daarin zullen de principes van academische vrijheid, vrij onderzoek en sociale betrokkenheid gelden, en de kritische, meervoudige en participatieve geest zal prevaleren.

Net als in de samenleving, is het ondergedompeld, de universiteit is in constante metamorfose. Waarin de integrale vorming van de persoon en het permanente zoeken naar de waarheid de idealen vormen waarmee hij zwoegt en naar degenen die zijn middelen zullen organiseren en oriënteren.

Gevestigde waarden afgeleid van onze missie:

 • Waarheid
 • Vrijheid
 • eerbied
 • Verantwoordelijkheid
 • gerechtigheid

Locaties

 • Guanajuato

  Calle Pedro Lascurain de Retana,#5, 36000, Guanajuato

  Opleidingen

   Vragen