Keystone logo
University of Groningen MSc in Marketing: Marketingmanagement
University of Groningen

MSc in Marketing: Marketingmanagement

Groningen, Nederlanden

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 2.314 / per year *

Op de campus

* EU/EER-studenten: € 2209 | niet-EU/EER-studenten: € 16201

Invoering

Hoe klantinzichten genereren en gebruiken en duurzame klantrelaties creëren?

Het is belangrijk voor marketingprofessionals om te leren hoe ze sterke merken kunnen bouwen en de behoeften van de klant en de onderliggende psychologische processen bij de besluitvorming te begrijpen.

In het MSc Marketing - Marketing Management-profiel ontwikkel je een geavanceerd begrip van hoe marketing werkt en de vaardigheden die je nodig hebt om het effectief te implementeren. We gebruiken state-of-the-art wetenschappelijke kennis in ons onderwijs en nodigen gastdocenten van bedrijven uit voor al onze cursussen.

Binnen het profiel Marketing Management krijg je inzicht in specifieke marketingfuncties zoals branding en new product management, klantenbeheer, marketingcommunicatie, retailing en bijvoorbeeld business-to-business marketing.

Waarom deze opleiding in Groningen studeren?

  • Onze marketingafdeling behoort tot de top 5 van marketingafdelingen in Europa. Alle programma's zijn op onderzoek gebaseerd en combineren hoogwaardige docenten die vakken geven die verband houden met hun onderzoek, met bijvoorbeeld gastcolleges, real-life cases en simulatiegames.
  • Het is ook mogelijk om een dubbele opleiding te volgen in Groningen en Shanghai.
  • Het programma is internationaal geaccrediteerd door de AACSB en EQUIS, wat zorgt voor onderwijs van hoge kwaliteit, dat slechts 1% van de universiteiten wereldwijd bereikt.

leerplan

toelatingen

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Accreditaties

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Over de school

Chat with students

Vragen