Keystone logo
University of Gibraltar

University of Gibraltar

University of Gibraltar

Invoering

Onze missie

De belangrijkste missie van de universiteit is om in te spelen op de huidige maatschappelijke behoeften en persoonlijke en professionele toekomstperspectieven vorm te geven door middel van het nastreven van onderwijs, opleiding en onderzoek.

Het zet zich in voor onderwijs en leren van hoge kwaliteit, toonaangevend onderzoek, academische vrijheid en de duurzame ontwikkeling van Gibraltar en de regio. Partnerschappen met het bedrijfsleven, de overheid, liefdadigheidsinstellingen, gezondheidszorg en onderwijsinstellingen vormen de kern van de missie van de universiteit.

128663_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

"We zijn een nieuw type universiteit. Ambitieus en aanpasbaar, we bouwen een instelling die een kans biedt voor onze studenten, afgestudeerden en degenen die met ons werken ", Professor Catherine Bachleda, waarnemend vice-kanselier, University of Gibraltar

 • Kleine klasgroottes: we zijn trots op onze omvang. Door een kleine universiteit te zijn, kunnen we onze studenten een ongeëvenaarde leerervaring bieden. Onze kleinere klassen laten een meer persoonlijke benadering toe van lesgeven en geven je de ruimte om echt een onderwerp te verkennen. Je zult meer zijn dan alleen een andere student, je zult een gewaardeerd onderdeel van de UniGib-gemeenschap worden.
 • Buitenschoolse activiteiten: terwijl student zijn gaat over studeren, gaat het ook om plezier hebben, vriendschappen sluiten en deelnemen aan nieuwe ervaringen. Of je nu van avontuur, geschiedenis, sport, natuur, livemuziek, nachtleven houdt of gewoon een dagje op het strand wilt genieten, Gibraltar heeft het allemaal. De diverse multiculturele, gastvrije gemeenschap maakt het een echt unieke plek om te wonen en te verkennen.
 • Toonaangevende faciliteiten: onze Europa Point Campus bevindt zich op het zuidelijkste punt van Gibraltar en beschikt over geavanceerde faciliteiten die zijn ontworpen om uw leerervaring te verbeteren en te verrijken. De campus is gehuisvest in een Victoriaans arsenaal en combineert unieke historische kenmerken met moderne architectuur en de nieuwste technologieën om op maat gemaakte ruimtes te creëren om uw leren te ondersteunen.
 • Gibraltar is jouw campus: de levendige economie van Gibraltar en de unieke locatie op een cultureel, historisch en biogeografisch kruispunt, maken het de perfecte plek om verbindingen te maken, zinvolle ervaring op te doen in de sector en een uniek referentiepunt aan je studie toe te voegen. De rijke geschiedenis in combinatie met een dynamische 'can-do'-community biedt een gastvrije, veilige en open omgeving om te leren en te leven.
 • Internationale impact: ons netwerk en onze invloed reiken veel verder dan Gibraltar. Als student kun je toegang krijgen tot een internationale gemeenschap van experts, verenigingen en instellingen die een positieve invloed op je studie zullen hebben. Naast het profiteren van sterke academische links, kun je ook profiteren van het levendige ecosysteem van internationale bedrijven in Gibraltar. Sommige van 's werelds topbedrijven opereren vanuit Gibraltar, wat betekent dat u nooit een tekort zult hebben aan mogelijkheden om uit te gaan en te netwerken.
 • Klaar voor de werkplek: Employability en professionele ontwikkeling vormen de kern van wat we doen. We willen afgestudeerden ontwikkelen die klaar zijn voor de werkplek, dus we hebben relaties opgebouwd met de industrie op lokaal en internationaal niveau. De meerderheid van onze docenten en docenten zijn professionals in de branche, hun 'live' ervaring met industriestandaarden vertaalt zich in hun aanpak en komt ten goede aan onze studenten. Stages vinden plaats tijdens onze undergraduate cursussen, wat betekent dat je de vaardigheden en ervaring krijgt die nodig zijn om werk te vinden wanneer je afstudeert.
 • Onderzoek dat ertoe doet: ons onderzoek heeft betrekking op brede thema's in Gibraltar en / of het Middellandse-Zeegebied. Onze twee gespecialiseerde instituten, The Institute for Gibraltar en Mediterranean Studies en het Institute of Life and Earth Sciences zijn belangrijke vertakkingen van onze onderzoeksgemeenschap en bieden ondersteuning en vakkennis op een aantal van onze aangesloten campussen, waaronder de Garrison Library, het Gibraltar Museum, en de botanische tuinen van Gibraltar.

128667_photo-of-woman-using-laptop-3194518.jpg

Campusfuncties

Baanbrekende faciliteiten: onze Europa Point Campus bevindt zich op het zuidelijkste punt van Gibraltar en beschikt over geavanceerde faciliteiten die zijn ontworpen om uw leerervaring te verbeteren en te verrijken. De campus is gehuisvest in een Victoriaans arsenaal en combineert unieke historische kenmerken met moderne architectuur en de nieuwste technologieën om op maat gemaakte ruimtes te creëren om uw leerproces te ondersteunen.

  Beurzen en financiering

  Een aantal beurzen worden gehost of rechtstreeks verstrekt door de universiteit, waaronder de Parasol Scholarships voor toekomstige Bachelors of Business Administration (BBA), Gibraltar Commonwealth Scholarships, Europa Scholarships and Bursaries, en HM Government of Gibraltar Scholarships voor inwoners.

  Campusleven & Faciliteiten

  De SEO - Uw eerste aanspreekpunt

  Of je nu een probleem hebt met je studie, financiën, privéleven of geestelijke gezondheid, het Student Experience Office staat voor je klaar. Wij zullen ons best doen om uw vraag te beantwoorden en als dat niet lukt, zoeken wij daarvoor de juiste persoon of specialist. Bekijk hieronder de gebieden waarop het Student Experience Office je kan helpen tijdens je studententijd bij UniGib.

  Het Student Experience Office is het eerste aanspreekpunt voor vragen over je studie of persoonlijke zaken die van invloed kunnen zijn op je studie aan de universiteit en kan je helpen met het volgende:

  • Vragen over je cursus
  • Welzijn
  • Vragen over studiefinanciering
  • Aan wie het brieven betreft,
  • Bankbrieven
  • Vervangende campuskaarten
  • Referenties
  • Advies over regelgeving, processen en beleid
  • Informatie over plaatsing en carrière.

  Gibraltar mag dan klein zijn, maar dat maakt het juist zo uniek. Alles is te voet, met de fiets of met een korte busrit te bereiken, wat betekent dat je meer tijd hebt om te verkennen, te reizen en plezier te hebben als je niet studeert.

  Het is de thuisbasis van een gastvrije multiculturele gemeenschap waar u zich meteen thuis zult voelen zodra u aankomt.

  Onze studenten genieten niet alleen van alles wat Gibraltar te bieden heeft, maar kunnen ook het nabijgelegen Spanje verkennen, naar Marokko reizen of zelfs een vlucht naar Groot-Brittannië nemen!

  Locaties

  • Gibraltar

   University of Gibraltar Europa Point Campus Gibraltar GX11 1AA, GX11 1AA, Gibraltar

  • Gibraltar

   Europa Point Campus, GX11 1AA, Gibraltar

  Vragen