Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Georgia - College of Agricultural and Environmental Sciences

University of Georgia - College of Agricultural and Environmental Sciences

University of Georgia - College of Agricultural and Environmental Sciences

Invoering

Landbouw- en milieuwetenschappen zijn slechts zo belangrijk als het voedsel dat je eet, de kleding die je draagt en het water en de lucht om je heen. Het UGA College of Agricultural and Environmental Sciences heeft wereldberoemde wetenschappers en uitzonderlijke studenten bijeengebracht om de kwaliteit te verbeteren en de veiligheid van de levensbehoeften te bewaken.

CAES is een van de beste en meest gevestigde Amerikaanse landbouwscholen. In de klaslokalen, Agricultural Experiment Stations en het landelijke netwerk van UGA Cooperative Extension-kantoren zetten de faculteit en het personeel van CAES zich in voor het ontdekken, onderwijzen en leveren van de wetenschap die nodig is om gezond te leven in Georgië.

CAES is een van de 18 scholen en hogescholen die deel uitmaken van de University of Georgia. Met kleine klassen op het hoogste niveau kunnen studenten gemakkelijk contact maken met professoren. Studenten kunnen planten, dieren, zaken, communicatie, onderwijs, voedingswetenschap en het milieu bestuderen. Het college richt zich op het bieden van een veilige voedselvoorziening, een schoon milieu en een beter leven voor iedereen. CAES heeft klaslokalen, laboratoria en faciliteiten op UGA-campussen in Athene, Griffin en Tifton, Georgia.

Leiders in innovatie

We lopen voorop in landbouw- en milieu-innovatie om voor onze wereldwijde ecosystemen te zorgen, onze gemeenschappen te verrijken en de volgende generatie leiders uit te rusten.

In de praktijk leren

Ongeacht het programma, we hebben unieke leermogelijkheden binnen en buiten het klaslokaal voor onze studenten. CAES biedt meeslepende leerervaringen van wereldklasse, waaronder stages, onderzoeksmogelijkheden en studieprogramma's in het buitenland. Kijk waar CAES je kan brengen en ontdek hoe je je ware potentieel kunt ontsluiten bij UGA.

feiten

 • 100% van de studenten Poultry Science heeft een baan bij het afstuderen
 • 1 op 3 van onze studenten studeert in het buitenland
 • 53% van onze studenten ontvangt financiële steun
 • #2 Beste landbouw- en tuinbouwschool voor plantenveredeling
 • 15 landen met studieprogramma's in het buitenland
 • #3 voor landbouwwetenschappen in de VS
 • #8 Entomologieprogramma ter wereld
 • $ 830.000 + aan beursfinanciering werd vorig jaar door ons college aan CAES-studenten verstrekt
 • 19.940+ alumni in de CAES-familie
 • 850 producten zijn op de markt gekomen op basis van UGA-onderzoek; meer dan de helft zijn plantencultivars, vaccins en apparaten die de landbouw in Georgië ondersteunen

Diversiteitsprogramma's

Vele paden, één missie

Het UGA College of Agricultural and Environmental Sciences verwelkomt studenten van alle achtergronden en huisvest docenten en medewerkers over de hele wereld. We zijn toegewijd aan het bieden van een inclusieve leeromgeving voor studenten, docenten en personeel van alle achtergronden en etniciteiten. Ons doel is om individuele groei en sterke vaardigheden voor het opbouwen van relaties te bevorderen die onze studenten in staat stellen om effectief bij te dragen en uit te blinken in een mondiale samenleving.

Campusfuncties

  toelatingen

  Locaties

  • Tifton

   2356 Rainwater Rd, 31793, Tifton

   • Athens

    Cedar Street,147, 30602, Athens

    • Griffin

     1109 Experiment Street, 30223, Griffin

     Vragen