Keystone logo
University of Fribourg - Department of Medicine

University of Fribourg - Department of Medicine

University of Fribourg - Department of Medicine

Invoering

De universiteit van Fribourg is een plek waar onderwijs, onderzoek, werkgelegenheid en evenementen allemaal gebeuren op hetzelfde moment. De innovatieve kracht maakt het een belangrijke verhuizer in het commerciële en culturele leven van de regio. Omdat het trekt studenten en onderzoekers uit alle delen van Zwitserland en van over de hele wereld die het leven heeft gevormd in de tweetalige stad Fribourg sinds de oprichting in 1889. Het brede scala van cursusaanbod, samen met haar comfortabele grootte, maken de universiteit van Fribourg een plek waar interdisciplinaire en persoonlijke contacten zijn aan de orde van de dag.

Meertalige en persoonlijke De universiteit van Fribourg omvat vijf faculteiten waar mensen studeren, onderwijzen en onderzoek. Dit zijn Arts and Humanities, Wetenschap, Economie en Sociale Wetenschappen, Recht en Theologie. Naast deze zijn er tal van interdisciplinaire instituten en centra van excellentie. De ongeveer 10.000 studenten in de bachelor, master en PhD-programma's te ontvangen eersteklas persoonlijke steun van meer dan 800 hoogleraren, docenten en assistenten. Persoonlijk contact in het leren en onderwijzen Grote nadruk wordt gelegd op direct contact tussen docenten en studenten, omdat we geloven dat dit de optimale manier om de ontwikkeling van elk individu te bevorderen.

Tweetalige studies: uniek in Europa Als enige tweetalige universiteit in Zwitserland, de Universiteit van Fribourg biedt een breed scala aan opleidingen in het Frans, Duits of beide. Er zijn ook een aantal cursussen met een internationaal aspect die worden aangeboden in het Engels. Talen zijn niet alleen hier gestudeerd, maar ze maken deel uit van het dagelijks leven in de universitaire gemeenschap.

Centres of excellence Met hun werk in de centra van excellentie en op onderzoeksprojecten, onze toegewijde onderzoekers voortdurend bij te dragen tot de uitbreiding van de horizon van kennis in alle disciplines. Daarbij wordt de aandacht voortdurend gericht op het oplossen van de samenleving de huidige en toekomstige uitdagingen. De universiteit van Freiburg heeft ook een uitstekende internationale reputatie in onderzoek. Naast tal van onderzoeksprojecten gefinancierd door de SNSF, de universiteit gastheren een National Centre of Competence in Research (NCCR), alsmede een verscheidenheid van interdisciplinaire centra voor onderzoek.

Een universiteitsstad "par excellence" De leden van de universitaire gemeenschap komen uit 110 landen en maakt Fribourg met zijn 40.000 inwoners een universiteitsstad "par excellence". Naast de twee belangrijkste locaties van Miséricorde en Pérolles, zijn er vele andere universitaire gebouwen verspreid over de hele stad.

Afstanden zijn kort, zodat de gehele Fribourg wordt, als het ware, een campus. De combinatie van zijn middeleeuwse erfgoed en zijn geanimeerde studentenleven zorgt voor een onvergelijkbare charme aan deze stad van de hertogen van Zähringen.

Locaties

  • Fribourg

    University of Fribourg Av. de l'Europe 20 CH-1700 Fribourg, , Fribourg

Opleidingen

    Instelling biedt ook:

    Vragen