Keystone logo
University of Flores

University of Flores

University of Flores

Invoering

UFLO werd opgericht in 1995 met als doel burgers, professionals, technici en onderzoekers op te leiden die hun huidige discipline integreren met sociale en ecologische behoeften. Het beheert zijn acties vanuit een mondiaal perspectief dat vertrekt vanuit lokale en regionale behoeften.

Definitieve goedkeuring: Op 15 september 2015 heeft de University of Flores , vertegenwoordigd door haar rector, Mg. Nestor Blanco, ontving het decreet van definitieve goedkeuring in de voorwaarden vastgelegd in wet 24.521. Dus de toenmalige president van de natie, Dra. Cristina Fernández de Kirchner, overhandigde het Decreet van de Nationale Uitvoerende Macht nr. 1889 aan de Rector door middel van een handeling gehouden in de Bicentennial Hall of Argentine Women, in het kader van verschillende aankondigingen en presentaties van projecten die verband houden met onderwijs.

Tegenwoordig heeft de universiteit twee locaties waar trainings-, innovatie- en overdrachtsactiviteiten plaatsvinden. Het hoofdkantoor van Buenos Aires is verdeeld over vier gebouwen: drie in de wijk Flores in Buenos Aires en een bijgebouw in de stad Bella Vista, provincie Buenos Aires. Het regionale hoofdkantoor van Comahue bevindt zich in de stad Cipolletti, in de provincie Río Negro.

Locaties

  • Caballito

    Rivadavia,5741, C1406, Caballito

    Vragen