Keystone logo
University of Evansville

University of Evansville

University of Evansville

Invoering

Over de University of Evansville

University of Evansville , opgericht in 1854, wordt over de hele wereld erkend voor een rijke traditie van academische excellentie en een levendige campusgemeenschap. Als een van de minder dan 50 universiteiten ter wereld die zijn aangewezen als Ashoka Changemaker-campus, worden studenten aan UE geïnspireerd en aangemoedigd om positieve verandering te creëren en hun eigen gemeenschap te transformeren. UE biedt meer dan 75 studiegebieden en indrukwekkende studieervaringen in het buitenland, waardoor studenten de vaardigheden, kennis en het vertrouwen kunnen ontwikkelen voor een succesvolle en bevredigende toekomst.

UE is door BestCollegeReviews.org beoordeeld als het #1 studieprogramma in het buitenland en biedt een semesterlange studie in het buitenland aan het Harlaxton College in Grantham, Engeland. Studenten kunnen doorgaan met het behalen van hun UE-diploma met het voordeel van meeslepende ervaringen en intercultureel leren op dit Victoriaanse landhuis op het platteland.

Missie en kernwaarden

Mission Statement

Elke student in staat stellen om kritisch te denken, dapper te handelen, verantwoordelijk te dienen en zinvol te leven in een veranderende wereld.

Kernwaarden

Integriteit
We bevorderen academische en persoonlijke integriteit om een cultuur van vertrouwen tot stand te brengen. Academische integriteit begint met alle studenten die zich ertoe verbinden onze eerscode na te leven en strekt zich uit tot faculteit, personeel en administratie die zich houden aan onze gedragscode. Het culmineert in een verwachting van professionaliteit, transparantie en respect in alle interacties. Persoonlijke integriteit omvat het oefenen van geïnformeerde, ethische besluitvorming en het respecteren van de ideeën, rechten, grenzen en overtuigingen van anderen. Elk lid van onze gemeenschap is verantwoordelijk en bereid om op te treden als een verantwoordelijke wereldburger.

Innovatie
We erkennen de waarde van interdisciplinair teamwerk, creatieve probleemoplossing, wereldwijde onderdompeling en leerervaringen in binnen- en buitenland. We erkennen de waarde van leren van falen. We hebben de vrijheid, flexibiliteit en motivatie om ervaringen te creëren die onze studenten helpen kritisch te denken en moedig te handelen. Elk lid van onze gemeenschap wordt uitgedaagd om nieuwe oplossingen voor moderne problemen te ontdekken en een katalysator voor vooruitgang te worden.

Intellectuele nieuwsgierigheid
We streven ernaar levenslange leerlingen te ontwikkelen. We laten studenten kennis maken met een verscheidenheid aan ideeën die bestaande interesses aanscherpen en latente interesses wakker maken. We dagen studenten uit om hun geest te strekken en hen tegelijkertijd te ondersteunen met sterke facultaire betrokkenheid. Onderzoek, ervaringsleren en gemeenschapsbereik bevorderen intellectuele nieuwsgierigheid, terwijl blootstelling aan nieuwe ideeën en technologieën het beeld van onze studenten over de wereld en wat mogelijk zou kunnen zijn verbreedt.

Inclusieve Gemeenschap
We waarderen openheid en samenwerking en erkennen dat inclusie leidt tot persoonlijke groei. Onze inzet om een divers scala aan culturen en perspectieven actief te bevorderen, weerspiegelt de kenmerken die nodig zijn om te gedijen in een steeds globalere samenleving. De universiteit demonstreert en profiteert van inclusie door iedereen te verwelkomen.

Onderwijs voor de hele persoon
We cultiveren intellectuele, morele, sociale, fysieke, emotionele en spirituele wellness door betrokkenheid en ontdekking. We waarderen de vrije kunsten, wetenschappen en professionele programma's als wegen naar intellectuele en persoonlijke groei, en we moedigen de integratie van kennis langs disciplinaire lijnen aan. We bevorderen betrokkenheid bij organisaties, programma's en de gemeenschap als essentieel voor persoonlijke ontwikkeling. We rusten mensen uit om hun wereld te onderzoeken, hun waarden te verwoorden en het karakter te ontwikkelen dat nodig is om een gezond leven van betekenis en doel te leiden.

Visie

De University of Evansville - een toonaangevende particuliere universiteit in het Midwesten - wordt landelijk erkend voor het ontwikkelen van de persoonlijke en professionele competenties van studenten, het cultiveren van kritische en creatieve denkers en het produceren van ethische, wereldburgers die zijn uitgerust om te gedijen in een wereld van complexiteit en verandering. We bereiken dit door getalenteerde en gemotiveerde studenten aan te trekken en te behouden die slagen in een diverse, ondersteunende en duurzame omgeving.

Statistieken

 • Internationale studenten:

  8%

 • 0
 • Verhouding student tot faculteit:

  10 naar 1

toelatingen

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

 • Evansville

  1800 Lincoln Avenue, 47722, Evansville

  Vragen