Keystone logo
University of Eastern Finland Master in Engelse taal en cultuur
University of Eastern Finland

Master in Engelse taal en cultuur

Joensuu, Finland

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2025

EUR 8.000 / per year *

Op de campus

* per academiejaar. We bieden royale vrijstellingen van collegegeld, die oplopen tot 70% van het jaarlijkse collegegeld

Invoering

Dit programma, dat volledig in het Engels wordt gegeven en gericht is op internationale kandidaten, beoogt de mogelijkheid te bieden om Engels te studeren vanuit verschillende literaire en taalkundige perspectieven. De graad bestaat uit cursussen en een proefschrift. De doelstellingen van het programma omvatten een diepgaand begrip van de veelzijdigheid van hedendaagse Engelse studies; meer bekendheid met belangrijke debatten in de hedendaagse taalkunde en literaire studies; en het vermogen om onafhankelijk onderzoek uit te voeren.

Tijdens hun studie zullen de studenten zich specialiseren in de Engelse taal en cultuur of Engelse literatuur en cultuur. In de Engelse taal- en cultuurstudies ligt de focus op taalcontact, taalvariatie en verandering, pragmatiek, tweetaligheid en het gebruik van digitale bronnen en hulpmiddelen om de rol van het Engels in de wereld van vandaag te begrijpen. In literaire en culturele studies omvatten de sterke punten van de afdeling postkoloniale en etnische literatuur, Amerikaanse literatuur, populaire fictie en hedendaagse fictie.

Toelatingseisen

In aanmerking komende aanvragers moeten:

 • Een bachelor- (of master) diploma op het gebied van Engelse taal- en letterkunde, Engelse taalkunde of Engelse vertaling, EN
 • Voldoende Engels taalvaardigheid

De minimumvereisten voor de talenkennis die door de officiële taaltesten zijn geverifieerd, zijn als volgt:

 • IELTS (Academisch): 7.0 (6.5 schriftelijk)
 • TOEFL iBT: 100/24 ​​schriftelijk
 • PTE (Academisch): 68
 • C1 Advanced: 185/176 schriftelijk
 • C2 Vaardigheid: 185/176 schriftelijk

Alle aanvragers worden beoordeeld en geplaatst in de rangorde op basis van de volgende criteria, elk ingedeeld van 0 tot 5:

 • Totaal resultaat taaltest (20%)
 • Testresultaat schrijven (20%)
 • Academische prestaties (40%)
 • Motivatiebrief (20%).

Om in aanmerking te komen voor het programma, moeten alle beoordeelde items voldoen aan de criteria voor academische excellentie en geschiktheid voor het programma.

De kandidaten voor beurzen worden geplaatst in de rangorde op basis van de bovenstaande criteria.

Aanmeldingsprocedure

De volgende aanmeldingsperiode is van 1 december 2020 tot 20 januari 2021. Alle aanvragen moeten worden ingediend via het nationale aanmeldingsportaal Studyinfo (studyinfo.fi).

Collegegeld en beurzen

Voor niet-EU / EER-studenten geldt een collegegeld van 8000 euro per jaar. Beurzen ter dekking van 70% van het collegegeld zijn beschikbaar en kunnen worden aangevraagd tijdens het online aanvraagproces. Zie www.uef.fi/en/web/admissions/tuition-fees-and-scholarships voor meer informatie.

Verdere informatie

Mocht je vragen hebben over het programma, neem dan contact op met coördinator Juuso Loikkanen ([email protected]).

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen