Keystone logo
University of Eastern Finland

University of Eastern Finland

University of Eastern Finland

Invoering

Welkom bij de University of Eastern Finland !

De University of Eastern Finland (UEF) is de meest multidisciplinaire universiteit in Finland. Onze hoge standaard van interdisciplinair onderzoek en onderwijs spelen in op wereldwijde uitdagingen en bouwen aan een duurzame toekomst. Ons onderzoek behoort op verschillende gebieden tot de beste ter wereld. We bieden onderwijs in bijna 100 hoofdvakken en we leiden experts op voor de veranderende arbeidsmarktbehoeften van morgen.

Onze profielgebieden in onderzoek en onderwijs zijn:

-Veroudering, levensstijl en gezondheid

-Milieuverandering en duurzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen

-Culturele ontmoetingen, mobiliteiten en grenzen

-Diversificatie van leren en interactie

We zijn een gewilde plek om te studeren, dankzij ons onderwijs op basis van het laatste onderzoek en ons diverse academische aanbod, evenals onze flexibele studiemogelijkheden en onze selectie van minorvakken die vrij beschikbaar zijn voor studenten. Wij zijn een pionier op het gebied van continu leren.

Studenten, leerprocessen op hoog niveau en studentenwelzijn staan centraal in onze activiteiten. We bieden onze studenten inspirerende, open en continu evoluerende leeromgevingen: comfortabele facilitaire oplossingen en moderne digitale omgevingen ondersteunen het leren.

Bij UEF hebben we ook uitgebreide internationale betrekkingen en zijn we betrokken bij verschillende internationale netwerken als ons onderwijzend en onderzoekend personeel, en studenten nemen deel aan verschillende programma's. Daarnaast hebben we bilaterale samenwerkingsovereenkomsten gesloten met ongeveer 100 internationale universiteiten.

Onze campussen bevinden zich in de steden Joensuu en Kuopio. We hebben ongeveer 15.500 studenten en 2.700 medewerkers.

Locaties

 • Joensuu

  Yliopistokatu 2 P.O.Box 111, FI-80101, Joensuu

  • Kuopio

   Yliopistonranta,1, 70210, Kuopio

   Vragen