Keystone logo
© Eva Dang
University of Derby

University of Derby

University of Derby

Invoering

Intro

Hier aan de University of Derby , geloven we dat alles mogelijk is. Met een breed scala aan cursussen op foundation, undergraduate en postdoctoraal niveau, kunnen we u helpen uw carrière goed van start te laten gaan. We weten hoe belangrijk het is om het beste onderwijs te geven, en we zijn er trots op dat we beoordeeld worden als Gold in het Teaching Excellence Framework; maar we bieden ook zoveel meer, met een aantal van de beste universitaire voorzieningen in het land, mogelijkheden voor ervaring in de sector en praktisch, hands-on leren om je studies relevant te maken voor het leven na het afstuderen. Om je horizon te verbreden, bieden we een breed scala aan mogelijkheden om in het buitenland te studeren, ongeacht je onderwerp - een geweldige manier om een andere cultuur te ervaren, nieuwe mensen te ontmoeten en toe te voegen aan je cv.

uitrusting

Onze hoofdcampus is in Derby, een hi-tech stad waar veel gebeurt. De campus is verspreid over verschillende locaties, van onze hoofdlocatie aan Kedleston Road, waar ook ons sportcentrum en de belangrijkste bibliotheek zijn gevestigd, tot One Friar Gate Square, ons specialistische gebouw voor cursussen in de rechten en criminologie. Markeaton Street is uw basis voor kunst, techniek en technologie en beschikt over een nieuw STEM-centrum en een apart gebouw voor mode en textiel. Een korte stap van hier is de prachtig gerestaureerde Britannia Mill, waar u fijne kunst, dans, sociaal werk of creatieve expressieve therapieën kunt studeren.

Al onze sites bieden studieplekken en eetstalletjes voor uw downtime tussen de colleges. We hebben £ 10 miljoen geïnvesteerd in onze faciliteiten in de afgelopen tien jaar, wat betekent dat je zult leren in een hi-tech omgeving, waaronder een onechte ziekenhuisafdeling, multi-scene Forensic Training Facility en Bloomberg Financial Markets Lab, om maar een paar te noemen .

Er is gratis vervoer tussen locaties in Derby, accommodatie en het stadscentrum, dus het is gemakkelijk om overal te geraken.

Onze Buxton Campus is een toonaangevende spa- en wellnessstad aan de rand van het Peak District, een van de drukste nationale parken in Groot-Brittannië. De stad biedt de perfecte locatie voor onze gastvrijheid, spa, culinaire kunsten, evenementen, toerisme en buiten cursussen. We zijn gevestigd in de historische Devonshire Dome, uitgerust met alles wat je nodig hebt om je vaardigheden te perfectioneren, waaronder een keuken met een hoge specificatie, een restaurant en een café en een bekroonde commerciële spa.

Bij Chesterfield vindt u de oude en nieuwe combinatie om ultramoderne voorzieningen te creëren voor cursussen verpleging en gezondheidszorg. We hebben de voormalige Chesterfield Girls 'Grammar School getransformeerd in een moderne, heldere basis voor je studie. Een van de faciliteiten is een geavanceerde Immersive Interactive Simulation Suite, waarmee real-life scenario's in een veilige leeromgeving worden gerepliceerd.

Studentenleven

Onze actieve studentenunie organiseert een groot aantal activiteiten om u te helpen het meeste uit uw tijd met ons te halen. Welkom Fortnight geeft je niet één maar twee weken plezier als je je vestigt in het universitaire leven.

Met clubnachten en -feesten maak je snel vrienden, terwijl openluchtbioscopen en open mic-avonden iets bieden dat iets meer laid-back is. Sport wordt aangeboden op het competitieve of sociale niveau, en samenlevingen bestrijken een scala aan academische onderwerpen, hobby's en andere interesses. De Unie is er ook om u te vertegenwoordigen en te ondersteunen gedurende uw tijd aan de universiteit.

Derby heeft een levendig en compact stadscentrum met veel plaatsen om te eten en te drinken. Er zijn bioscopen, een kunstencentrum en een goede keuze aan amusement, van nachtclubs tot escape rooms, trampolinespringen, een ijsbaan op kerst, bowlen en indoorgolf. Als u graag winkelt, heeft het overdekte Intu-winkelcentrum een goede selectie van high street shops, terwijl het historische Cathedral Quarter nog meer individuele boetieks en speciaalzaken heeft.

Buxton is een rustiger stadje en een uitstekende uitvalsbasis voor buitenactiviteiten, perfect als je van wandelen, klimmen, fietsen of kanoën houdt. Het staat ook bekend om zijn kunst- en culturele scene, met een populair zomerfestival over verschillende evenementen. Er is een goede keuze aan winkels, bars en restaurants, maar het is slechts een korte reis naar de felle lichten van Manchester als je een avondje uit wilt - je kunt hier het beste van beide werelden krijgen.

Open dagen

We verwelkomen je graag op een Open Dag. Het is de beste manier om de universiteit zelf te zien en al je vragen over de baan, de stad en de campussen te stellen. Je kunt een campustour maken met de huidige studenten, gaan praten over het onderwerp dat je wilt studeren, studenten en personeel ontmoeten die je kunnen vertellen hoe het is om hier te studeren en een rondleiding door onze accommodatie te nemen. Er is advies bij de hand over het aanvragen, financieren en studeren in het buitenland, evenals toegangscursussen, online studie en andere opties.

Open Days vinden het hele jaar door plaats - voor meer informatie, zie onze website.

Locaties

  • Derby

    Kedleston Road (4,515.61 mi), DE22 1GB, Derby

Vragen