Keystone logo
University of Denver, Josef Korbel School of International Studies Master of Arts in wereldwijde milieuduurzaamheid
University of Denver, Josef Korbel School of International Studies

Master of Arts in wereldwijde milieuduurzaamheid

Denver, Verenigde Staten

2 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2024

USD 39.930 / per year

Op de campus

Invoering

Het veranderende klimaat, de uitputting van natuurlijke hulpbronnen en de toegenomen vraag naar onze voedsel-, water- en energiebronnen zijn bepalende uitdagingen van de 21e eeuw. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, zijn geïnformeerd beleid, internationale samenwerking en geïnspireerd leiderschap vereist als we de planeet op een duurzamer pad willen brengen en onze verplichtingen jegens toekomstige generaties willen nakomen.

Onze MA in Global Environmental Sustainability heeft een geëngageerde, interdisciplinaire benadering om de oorzaken en gevolgen van wereldwijde verandering te begrijpen, strategieën voor actie te informeren en studenten voor te bereiden op een impactvolle en zinvolle carrière. We proberen altijd het globale met het lokale te verbinden en onze studenten in staat te stellen op elk niveau het verschil te maken. Onze afgestudeerden zijn bereid sleutelposities te bekleden in belangrijke organisaties wereldwijd in de publieke, private en non-profitsector.

Er is nooit een betere tijd geweest voor studenten die hun passie voor duurzaamheid willen kanaliseren in een carrière. En er is geen betere plek om deze kwesties aan te pakken dan Denver, Colorado. Onze locatie biedt ongeëvenaarde mogelijkheden om uit de eerste hand in contact te komen met de grootste concentratie van milieugroeperingen, groene bedrijven, overheidsinstanties en andere hulpbronnen in de wereld.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Over de school

Vragen