Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Delaware, Alfred Lerner College of Business & Economics

University of Delaware, Alfred Lerner College of Business & Economics

University of Delaware, Alfred Lerner College of Business & Economics

Invoering

Welkom bij het verschil met Lerner.

Al 100 jaar het Alfred Lerner College of Business

Gelegenheid is opgenomen in alles wat we doen. Het is onze toewijding om u een zeer gepersonaliseerde combinatie van klaslokaal, co-curriculair, toegepast onderzoek, mentorschap, schaduwwerk, stage en professionele ervaringen aan te bieden die u uitdaagt te vinden wat u het meest inspireert en waar u aan voldoet.

111678_Keystone_profile2.jpg

Waarom Lerner

Kiezen wat je moet studeren is een van de grootste beslissingen in je leven. Waar je kiest om te studeren is net zo belangrijk.

Bij Lerner kunt u optimaal profiteren van de mogelijkheden om te leren, te innoveren, te onderzoeken en ervaring op te doen in een van de belangrijkste zakelijke centra van het land. Gelegenheid is opgenomen in alles wat we doen.

Er zijn tientallen redenen om het Lerner College te kiezen voor je bedrijfsdiploma, maar onze studenten zijn het erover eens dat deze vijf dingen zwaar hebben meegewogen in hun beslissing om Lerner te kiezen:

1. Unieke kansen

Praktische leerervaringen zijn volop aanwezig in onze ervaringsgerichte leercentra, tijdens stages bij topbedrijven en als studenten voor het $ 2-miljoen Blue Hen Investment Fund. En er zijn meer dan 100 cursussen in het buitenland voor undergrads en gradiënten.

2. Onze reputatie

UD en Lerner College zijn geaccrediteerd door de Middle States Commission on Higher Education. De meeste bedrijfs- en boekhoudprogramma's van Lerner zijn ook geaccrediteerd door AACSB International.

3. Voltooid faculteit

Lerner faculteitszorg over het succes van elke student. Ze zijn ook gericht op wetenschap en onderzoek dat relevant is voor hun vakgebied en voor bedrijfseducatie.

4. Verbindingen

Je maakt carrière- en netwerkverbindingen met succesvolle bedrijfsleiders in het 30.000 sterke alumni-netwerk van Lerner en door deelname aan stages, studentenclubs en sollicitatiegesprekken met topbedrijven.

5. Locatie

Meer dan 1 miljoen bedrijven, waaronder meer dan 50% van alle beursgenoteerde Amerikaanse bedrijven en 64% van de Fortune 500, kiezen Delaware als hun legale woning. Het gerechtssysteem van Delaware zet precedenten in corporate governance voor de hele VS.

Ervaringsleren

Veel bedrijfsscholen erkennen het belang van intellectueel, emotioneel en professioneel ontwikkelen - binnen en buiten het klaslokaal - maar er zijn maar weinig wedstrijden met Lerner voor de variëteit en kwaliteit van stage, onderzoek, serviceleren en andere ervaringsgerichte leermogelijkheden.

Zakelijke competities

Lerner-studenten maken er een gewoonte van om de verwachtingen te overtreffen, van het winnen van de PricewaterhouseCoopers (PwC) -uitdaging in 2013 tot het winnen van de Certified Financial Analyst (CFA) Institute Research Challenge voor de regio Philadelphia in 2015. Elk jaar strijden studenten in het Horn-programma in Henric van het Ondernemerschap Financieringswedstrijd voor opstarten van startwedstrijden en de Carol A. Ammon Case Competition.

conferenties

Naarmate u een bedrijfsdiploma behaalt, bouwt u ook een netwerk op en krijgt u perspectief dankzij de conferenties, lezingen en seminars die door Lerner worden georganiseerd. Sprekers zijn bekende bedrijfspresidenten en veelgehoorde geleerden.

111679_Keystone_profile1.jpg

Carrière voorbereiding

Het personeel en de diensten van het Lerner Career Services Centre helpen u bij het plannen van uw toekomst met stage- en mentorschapsprogramma's voor studenten en studenten. Unieke kansen, zoals de dompelstage Global Enterprise Technology en het Graduate Internship Program, zorgden ervoor dat Lerner zich onderscheidde.

In het buitenland studeren

De University of Delaware studie in het buitenland programma is gerangschikt onder de top 20 in de natie. Studenten van het Lerner College profiteren van een mondiaal perspectief, ongeacht of ze deelnemen aan een undergraduate-programma, een weekstudie in het buitenland of een internationale stage.

Onderzoek

Maak kennis met de faculteit als mentor en adviseur en werk met hen samen in een aantal van de meest innovatieve gebieden in het bedrijfsleven. Onderzoekscentra bij Lerner zijn: Centre for Applied Business

Advisering

Het Lerner Office of Undergraduate Advising en afgestudeerde adviseurs voor MBA en MS, MS en Ph.D. studenten helpen je de vele mogelijkheden te verkennen om het meeste uit je kansen op het gebied van onderwijs en loopbaanontwikkeling te halen.

Studentenorganisaties

Kies uit een aantal organisaties die professionele ontwikkeling bevorderen en uw netwerk uitbouwen. Organisaties zijn onder meer: Hospitality Club, Financial Management Association, Minority Business Student Association, National Association of Black Accountants (NABA), Women in Business, Blue Hen Investment Club, MBA Student Association en anderen.

uitrusting

Of u nu hedge fund-strategieën simuleert of een grote hotelconferentie organiseert, Lerner plaatst u in het middelpunt van de actie met ultramoderne faciliteiten.

Diversiteit, gelijkheid en inclusie

Lerner streeft naar het leggen van verbindingen en het bevorderen van dialogen die diversiteit en rechtvaardigheid ondersteunen.

De educatieve missie van UD is het bieden van leerervaringen die onze studenten voorbereiden om te leven in een steeds diversere en mondiale wereld.

Bij Lerner verwelkomen we de mogelijkheid om zowel de gedeelde als unieke achtergrond en talenten die we allemaal aanbieden te leren kennen - studenten, personeel, faculteit en gemeenschap. Ons doel is om diversiteit en inclusie in alle aspecten van het leven bij Lerner te bevorderen. We bundelen onze inspanningen voor diversiteitsinitiatieven voor de hele campus.

Locaties

  • Newark

    Newark, Verenigde Staten

    Vragen