Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of Delaware

University of Delaware

University of Delaware

Invoering

DARE TO SHINE

De universiteit van Delaware is vastbesloten om excellentie in undergraduate en graduate onderwijs, onderzoek en dienstverlening.

Van zijn wortels als een privé-academie in 1743, de instelling vandaag is een onderzoeks-intensieve, technologisch geavanceerde universiteit met wereldwijde impact. Kom bij ons.

Ons verhaal Onze alumni vertellen ons verhaal van de verwezenlijking - van de eerste klasse die drie ondertekenaars van de Verklaring van Onafhankelijkheid en een ondertekenaar van de Grondwet op een Nobelprijs-winnende wetenschapper, een Tony Award-winnende choreograaf en de huidige vice-president van de Verenigde opgenomen Staten.

Onze onderscheiden faculteit bestaat uit internationaal bekende schrijvers, wetenschappers en kunstenaars. State-of-the-art faciliteiten ondersteunen UD academische, onderzoek en dienstverlening.

Campus leven is gastvrij - verrijkt door vooraanstaande gastsprekers, NCAA Division I intercollegiate atletiek, 300-plus bezig studentenorganisaties, concerten en andere kunst- en culturele activiteiten.

In aanvulling op onze levendige belangrijkste campus in Newark, UD heeft vestigingen in het hele land - in Wilmington, Dover, Georgetown en Lewes. Een bloeiende studie in het buitenland-programma en de groeiende internationale samenwerkingsverbanden verder te versterken opleiding van onze studenten als wereldburgers.

Het aangaan met onze Community Verloofd, toegewijd, trouw en enthousiast zijn enkele van de woorden die de Universiteit van Delaware gemeenschap te beschrijven.

De universiteit speelt een integrale rol in de stad Newark en de staat Delaware, werken aan de gemeenschap beter met service-projecten, onderzoek profiteren lokale instanties en industrieën, en publieksbereik door de staat.

Onder de grootste troeven van de universiteit is de lange en levendige traditie van de openbare dienst. In een recente nationale enquête, 75 procent van de UD studenten gaven aan dat zij hebben deelgenomen aan dienstverlening aan de gemeenschap tegen de tijd dat ze waren senioren. In 2015 werd UD erkend met de Community Engagement Indeling van de Carnegie Stichting voor de vooruitgang van het lesgeven.

UD is de plek om wereldwijd gerenommeerde sprekers horen, genieten van eerste klas muziek en theater, juichen op Fightin 'Blue Hens teams en zie meeslepende tentoonstellingen, die allemaal een aanvulling op de rijke academische ervaring.

De Universiteit van Delaware is een onderzoek richtte zich universiteit met een breed scala van programma's, departementen, scholen, centra en vele aangesloten organisaties.

Hoofdcampus: Newark, Deleware

Atletiek: 21 NCAA Division 1-teams

Gevestigd: 1743

President: Dennis Assanis

Locaties

  • Newark

    University of Delaware Newark, DE 19716 USA, 19716, Newark

    Vragen