Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Dayton School of Education and Health Sciences

University of Dayton School of Education and Health Sciences

University of Dayton School of Education and Health Sciences

Invoering

Wij van de University of Dayton School of Education and Health Sciences zijn erop gericht studenten de vaardigheden en kennis te bieden die nodig zijn om de wereld te veranderen – en uit te blinken op het gebied van onderwijs en gezondheids- en sportwetenschappen. Van unieke state-of-the-art faciliteiten tot ervaringsgericht leren, studenten hebben talloze mogelijkheden om praktische ervaring op te doen en zich voor te bereiden op een zinvolle carrière als onderwijzer of professional in de gezondheidswetenschappen.

Top 3 redenen om voor Onderwijs- en Gezondheidswetenschappen aan de UD te kiezen

1. Een op waarden gebaseerde aanpak: onderwijs dat er toe doet

Een opleiding aan de UD's School of Education and Health Sciences is stevig geworteld in onze katholieke, marianistische waarden. Dat betekent dat je een volwaardige professional wordt. Je krijgt een goed afgerond perspectief van waaruit je het leven kunt bekijken. Je leert hoe je integriteit kunt verbinden met innovatie, wat leidt tot een lonende carrière waarin je je talenten kunt gebruiken voor het grotere goed. En u zult een wereldburger worden met een sterk gevoel van morele verantwoordelijkheid en een diepgaand begrip van uw vermogen om deze vorm te geven.

2. Onderwijs op maat - Jij bent uniek. Jouw opleiding zou dat ook moeten zijn.

Wil je een dubbele major of een minor volgen? Om in het buitenland te studeren of je vaardigheden te gebruiken om je gemeenschap te helpen? Om onderwijs in de echte wereld te krijgen door middel van stages en lesgeven aan studenten? Bij UD kunt u uw opleidingsplan aanpassen om u voor te bereiden op persoonlijk en professioneel succes. Je adviseur en Bureau Dean & Student Services helpen je bij het ontwikkelen en voltooien van je plan.

3. Een samenwerkingsomgeving - Een focus op gemeenschap

Bij UD word je aangemoedigd om te streven naar uitmuntendheid, maar niet ten koste van anderen. In plaats van te concurreren met andere studenten, maak je deel uit van een samenwerkende, gastvrije gemeenschap van studenten. Hier vindt u een ondersteunende omgeving waar u vragen kunt stellen, uw interesses kunt verkennen en u kunt voorbereiden op een succesvolle toekomst. Als klap op de vuurpijl worden uw lessen gegeven door ervaren, toegewijde docenten - geen onderwijsassistenten of afgestudeerde studenten.

Locaties

  • Dayton

    Fitz Hall, Room 618 300 College Park, Dayton, OH, 45469 - 2969, Dayton

    Opleidingen

    Vragen