Keystone logo
University Of Cumbria MSc in psychologie: juridisch en criminologisch
University Of Cumbria

MSc in psychologie: juridisch en criminologisch

Carlisle, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2024

GBP 13.575 / per year *

Blended

* Home / EU-student: £ 5.040 - Buitenlandse student: £ 10.500

Invoering

Als je een achtergrond hebt in psychologie, sociologie of criminologie, is onze MSc-cursus ideaal om dieper inzicht te krijgen in de juridische en criminologische psychologie. Je ontwikkelt uitgebreide kennis en begrip van een breed scala aan onderwerpen in forensische instellingen.

We zullen manieren bekijken om met gevangenispopulaties te werken, het strafrechtsysteem verkennen en je krijgt de kans om praktijk en onderzoek vanuit theoretische perspectieven te onderzoeken. Meld u aan voor ons programma om meer te weten te komen over de invloed van juridische en criminologische psychologie op ons leven!

Graduate bestemmingen

Er is een breed scala aan carrières waarvoor deze MSc nuttig zal zijn. Je zou kunnen werken met de National Crime Agency, de gevangenisdrugsdienst, de reclassering en het daderbeheer. Je diploma is zeer geschikt om te werken met slachtoffers van huiselijk geweld, als mentor voor jongeren die uit de gevangenis komen en organisaties die jongeren misdrijven.

Wellicht wilt u uw academische carrière voortzetten door een doctoraat in de criminologie of psychologie te behalen.

142737_pexels-photo-5060812.jpeg

Cursus samenvatting

We bieden een stimulerende en uitdagende omgeving waar u kunt voortbouwen op uw bestaande leerervaringen om uw academische en professionele ontwikkeling te bevorderen. Je krijgt gespecialiseerde kennis en een kritisch bewustzijn van kwesties in de juridische en criminologische psychologie.

Er wordt lesgegeven door middel van een verscheidenheid aan blended learning en campusactiviteiten die expliciet zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van leerlingen die in verschillende contexten werken.

modules

  • Criminal Psych, Delender Behavior and Criminal Justice System
  • Werken met gespecialiseerde populaties
  • Onderzoeksvaardigheden en -methoden
  • Professionele waarden en ethiek
  • Onderzoek naar interpersoonlijk geweld en misbruik
  • Onderhandeld leren
  • Proefschrift

Toelatingseisen

1e of 2e klas graad.

Studenten met andere kwalificaties kunnen worden toegelaten tot de cursus, neem contact met ons op voor meer informatie.

Accreditatie van eerder leren (APL) kan worden overwogen voor relevante eerder verworven competenties op hetzelfde academische niveau.

Selectiecriteria

Kandidaten hebben een graad van onderscheiding nodig van 2: 2 of hoger in psychologie of sociale wetenschappen

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen