Keystone logo
University Of Cumbria MSc in International Management
University Of Cumbria

MSc in International Management

Lancaster, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2024

GBP 13.575 / per year *

Blended, Op de campus

* Home / EU-student: £ 5.040 - Buitenlandse student: £ 10.500

Invoering

Als u de ambitie heeft om in de wereldwijde zakenwereld met multinationale bedrijven te werken, zal onze cursus u helpen om de professionele kennis en vaardigheden veilig te stellen om uw carrière in deze snel veranderende markt te versterken.

Je leert over internationale bedrijfspraktijken, operaties, duurzaamheid en strategisch management in de context van de complexe en veranderende geglobaliseerde markt van vandaag.

142386_pexels-photo-3184291.jpeg

Waarom kiezen voor de University Of Cumbria

Je leert samen met internationale studenten in een 'globaal klaslokaal', waar je een sociaal en cultureel begrip van de praktijk in andere landen kunt ervaren en je kunt helpen bij het informeren van je interculturele zakelijke redeneringen, praktijken en oplossingen. Bovendien biedt het u de mogelijkheid om contacten over de hele wereld te beveiligen.

Uw leerproces zal worden verbeterd met werkgebaseerde projecten en workshops die u alle gelegenheid geven om uw zakelijke vertrouwen op te bouwen en u een authentiek inzicht geven in de scenario's en uitdagingen waarmee u in uw toekomstige carrière te maken zult krijgen.

 • Onze sterke banden met regionale bedrijven en met nationale en internationale partnerschappen - waaronder onze partner FAME in Maleisië - versterken de netwerk- en werkvooruitzichten.
 • Docenten hebben een schat aan internationale ervaring in het veld, werken voor organisaties zoals de VN en als adviseurs.
 • Leer hedendaagse kennis en inzichten van experts uit de industrie.
 • Toegang tot de nieuwste technologie en pakketten die in de echte zakenwereld worden gebruikt.
 • Mogelijkheid om in deeltijd te studeren, als u momenteel in dienst bent en uw baan wilt voortzetten terwijl u een master behaalt.
 • Mogelijkheid om een postdoctoraal onderzoek te voltooien op een specifiek gebied dat voor u interessant is.
 • Tutorials en seminars zijn in kleine groepen en met een persoonlijk tutorondersteuningssysteem, betekent dit dat we u goed leren kennen.
 • Docenten zijn betrokken bij internationaal onderzoek, dat uw leren informeert met up-to-date kennis en praktijk.
 • Grote pastorale zorg om u te ondersteunen terwijl u bij ons leeft en leert.

Deze cursus voedt je passie voor het verkennen van internationale managementpapieren en onderzoek om een volledig beeld te krijgen van het internationale zakelijke landschap. Het zal u helpen te evalueren hoe theorie kan worden geïnformeerd door en toegepast op het huidige economische klimaat, waardoor u de vaardigheden krijgt die u nodig hebt om te managen en leiding te geven in de huidige bedrijfswereld.

Je studeert aan onze toegewijde en professionele business school waar je gelijkgestemde mensen ontmoet, nuttige zakelijke contacten legt en je persoonlijke leerervaring en vaardigheden verbetert voor een succesvolle carrière.

Graduate bestemmingen

Je ontwikkelt een volledig begrip en kritisch bewustzijn van actuele kwesties binnen internationale managementstudies.

Cursus samenvatting

De wereldeconomie wordt niet langer ingeperkt door nationale grenzen. Deze cursus voedt je passie voor het verkennen van de internationale managementliteratuur, het onderzoeken van de relevantie van managementstudies en het kritisch beoordelen van hoe theorie kan worden geïnformeerd door het huidige economische klimaat. Intellectuele en branchegerichte debatten zullen uw ontwikkeling bevorderen en u helpen voor te bereiden op een carrière op de internationale markt.

modules

Verplichte modules

 • Leiderschap en organisatorisch gedrag
 • Strategisch denken en verandering bewerkstelligen
 • Financiën voor de professionele manager
 • Mensen en producten
 • Hedendaagse zaken in het bedrijfsleven
 • Cross-cultureel management
 • Principes van postdoctoraal managementonderzoek
 • Postdoctoraal onafhankelijk project

Toelatingseisen

1e of 2e klas graad.

Studenten met andere kwalificaties kunnen worden toegelaten tot de cursus, neem contact met ons op voor meer informatie.

Accreditatie van eerder leren (APL) kan worden overwogen voor relevante eerder verworven competenties op hetzelfde academische niveau.

Middelen en faciliteiten

We leggen een hoge mate van nadruk op interactief leren binnen de Business School en bieden een ondersteunende omgeving waarin je je academisch en persoonlijk kunt ontwikkelen. Zakelijke e-bronnen zijn beschikbaar voor studenten via de Quest-service van de bibliotheek. Quest is een gebruiksvriendelijke, krachtige zoekservice die de tijdschriftcollecties, bibliografische databases en bibliotheekcatalogus van de universiteit doorzoekt vanuit één zoekvak.

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen